reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

na wieczor calkiem inaczej, teraz jest bardzo przyjemnie na dworze:-)
mi sie wlasnie studzi czerwona herbata
a reszta pewnie gdzies sie zakamuflowala:-D

reklama
I śpią, oba moje facety ;-) Ten większy dalej zadowolony, nawet się przyzwyczaił już do wstawania o 5 rano ;-)

A mi się spać nie chce... idę chyba do kuchni książkę poczytać ;-) Dobranoc

Hejka

LARVUNIA dziś była (szkoda że tylko przejazdem:-( ale rozumiem) dałam pestki (była przerażona ilością:-p w końcu 6,5kg się nazbierało) dostałam torbe ubranek dla młodego (DZIĘKUJE KOCHANA młody mało z wyrka nie spadł jak zygzaka zobaczył:-D) i pojechała... Eh, mam nadzieje że kiedyś się w ońcu spikniemy na dłużej:-p.

Ogólnie dzień nieciekawy no ale przemy do przodu... Jakoś trzeba... M już powoli do pracy się zbiera, a ja mam problemy ze snem...

FUTURE fajnie że ci lepiej, i że z Antosiem wszystko dobrze... No to jak o 2tyg ci przyspieszyl to jeszcze 3 i możesz się rozkluwac?

YOLANTA fajnie że mąż z pracy zadowolony:tak:

OWCA sto lat (sorki że dopiero teraz)

I wszystkim solenizantką NAJLEPSZEGO!

Dzień dobry.
Ja dziś od 6 bo po 14 masakra u mnie u góry więc wolę już wtedy być w domu :)
Kocham taką POGODĘ !!!
Furture gratuluję tego pisiorka ;) Niech się Antoś zdrowo rozwija i siedzi w brzuszku :)
Kasia - to ładny worek dałaś Larvunii, pewnie zadowolona

Kobietki którą byście wybrały na wesele ?? Szału nie ma i wyboru - jedną z nich kupiłam ale ciekawa jestem co wy wybierzecie ...
DSC00763.JPG

DSC00764.jpgDSC00765.JPG
Co by tu ... hm ... uciekam pracować bye !

Ostatnia edycja:
hallo
Future- super ze u Antka wsio ok;] i ze lepeij sie czujesz;]
madziarena- mi sie podoba ta w kwiaty a na wesele chyba zolta;p

A ja chyrlam i chyrlam. P pojechal wczoraj z Amelka nad jezioro i ze swoim i siostrami a ja z Jaskiem na chwile do babci i potem siedzielismy w domu- gotowalismy leczo;p
Mlody dzis sie co chwile w nocy budzil i plakal cos pewnie mu za goraco bylo ja tez spac nie moglam jakos. Dzis P jedzie z nim na szczepienie ciekawe czy go zaszczepi bo tez troche pokasluje i takie upaly;/ jak nie to szczepionke przechowaja u siebie w lodowce, o do dzis tylko zamowiona

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :-)

I kolejny dzień LATA, co? :-) Ja dziś w planach pranie i podmiana wody w akwarium i tak się zastanawiam czy chce mi się teraz, czy może jednak po spacerze z małym :confused: Krasnal śpi jeszcze, a ja sobie zaraz kawusię zrobię i będę się zastanawiać ;-)

madziarena - mi się najbardziej podoba ta w kwiaty, potem żółta, najmniej łososiowa (hehe taka kolejność jak zdjęcia dodałaś w sumie ;-) )

reklama
Witam z poranna kawa
dziec jeden sie bawi a mlodszy jeszcze spi
potem na 11 logopeda a potem mam w planach isc na basen z dzieciakami :tak::tak:

Kasia dzieki :-)..
Madziarena ja bym wybrala ta w kwiaty :tak: albo zolta :tak:
Marzenka a jednak jedziecie macie zaklepany nocleg czy tak w ciemno?? i bedziecie szukac tam ? no i dokad jedziecie?..
Yolanta to fajnie ze m zadowolony :tak:

Milego dnia babeczki :-)

Do góry