reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ciasteczko
Pr miłego urlopu, obyś wypoczęła;-)
Madziarenka także udanego wypoczynku..
U nas po staremu, nie ma weny ostatnio ale czytam Was codziennie.. żeby nie było. Jeszcze trochę i P przyjedzie.. z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej trochę się obawiam jak to będzie. No ale im bliżej tym bardziej się dłuży:confused2:

reklama
aniolek bedzie dobrze, niestety rozlaka powoduje to ze czlowiek nie jest pewny nieraz swoich uczuc,
nieraz oddalanie powoduje jescze bardziej zacienienie zwiazku:-):tak: to namieszalam:-D
musze sie wyrwac z chalupy bo swira dostane, moze weekend u sisotry spedzimy o ile reszcie towarzystwa bedzie sie chcialo
pr nie pitol tylko wsiadaj i jezdzij, mowilam ci ze jezdzil wieczorem, mniejszy ruch ale szybszy, nabierzesz wprawy i bedzie ok

ciacho- njajpierw to trza zatankowac i z kims zostawic dzieciaki;/
P zrobil kompa;] poprzekladal z 2 innych i mam nadzieje ze bedzie cos smigac

Ostatnia edycja:
no hej,

my już sie nie bedziemy urlopowac, ja jakas jestem ociężała i nad morzem juz bym nie dała rady.

ale dobrze, ze chociaż kilka dni bylam...

dopiero wstałam. a jestem zmęczona. Boże jaka narzekaczka.

też nudy.

Hej :-)

Future - no dokładnie, baba w ciąży pełną gębą ;-) No ale już końcówka, możesz sobie być zmęczona ;-)

pr - no właśnie z tym wsiadaniem do samochodu to nic innego nikt nie poradzi jak jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. Przy każdej możliwej okazji. Inaczej się nie przyzwyczaisz i tyle.

Fajnie macie z tymi urlopami :tak: My MOŻE na koniec sierpnia/początek września się na weekend nad morze przejedziemy. Ale to jeszcze nic nie wiadomo...

reklama
dziękuję za wyrozumiałość. wypiłam kawusie i mi lepiej.... już wyciągnęłam zmywarke, umyłam milion ogórków, zaraz robimy korniszonki niam niam niam...mamy taką specjalną niemiecką odmianę od babci przywiozłam. takie mocno piegowate...niam niam niammmm

puściłam wlasnie odkurzacz, malej dalam korale i nie mam dziecka ;)))))

Do góry