reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr przynajmniej wiesz ze masz dzieci:-D:-p ale wspolczuje bo moje jak male to byly grzeczne ale teraz mloda nadrabia :baffled: moze jednak pojedziecie, niech sie M stara i cos wymysli

reklama
juz za pozno bo pewnie juz nie ma miejsc a za 100 2 dni blogiego odpoczynku z zarciem i tancami i dojazdem to mała kasa no ale nie to nier ja sie nie bede go prosioc

ciacho- i co ja tam sama bede wioslowac?:p o nie:p
Larvunia- widzisz fajnie masz dlatego ja sie dziwie kiedy ty masz czas szyc z dzieciakami bo z moimi to nierealne..;/

Hello
Pr -to zostaw dzieciaki mezwi i jedz z kolezanka :-D
...albo kolega ;-)

Moja tez straszny zakapior ale ona od samego poczatku taka byla :) teraz gdzies ppodlapala i mowi ,, kufa mak'' dobrze ze mowi to niewyraznie zawsze jakos mpoge sie wyplatac ;-)

Ostatnia edycja:
a moje mowi do cholery jasnej fakt to omja wina bo jak juz nie wytrzymuje to mi sie wyrywa ale ile mozna.
Wiecie nie chce mi sie samej jechac;p a zkolega nie wypada:D

reklama
madziarena mylisz się ;) każda Amelka w skzole to bardzo grzeczna i ułozona dziewczynka. wiele z nich jest najlepszymi w klasie...

byliśmy z Hesią na placu w Sulęcinie, teraz mała odsypia. ale deszcz nas złapał straszny, a widzę, ze i zaraz bedzie tu podobnie. czarno się zrobilo...

Do góry