reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka
ja wrocilam w zpracy....obiad sie pichci maly spi to ja mam chwilke..
moi chlopacy byli 3 godz na rowerach:-Djak wstanie to pojedziemy dalej..
aneteczka ale on nie chcial wogule boze co za cyrk robil na ulicy wrzeszczal jakby go ze skory obdzierali ale polapal jaka z tego frajda i teraz nawet nie mysli o biegowym..o tak biegowy zrobil swoje:tak:
do milego

reklama
widze ze wszedzie dzien porzadkow, ja musze sie zabrac za szafe gdzie sa zimowe kurtki, plaszcze itp. tam dziada i baby brakuj:-D ale porzadek dzieciaki robia u siebie, ful podkoszulek malych, bielizny, spodni i calej reszty
marzenka to fajnie ze mlodemy podoba sie jazda na rowerze aneteczka tez sie uwinelas szybko

ja po fryzjerze, jak nigdy w 3 godziny się uwinęła.

Future- szybko wam zleci ta budowa, ja w tamtym roku fundamenty lałam we wrześni, a za dwa tygonie się wprowadzam, dzisiaj już kończą górną łazienkę i malują korytarz, schody już mam prawie położone, tylko podłogi i można mieszkać. A chyba się wezmę za segregację ciuszków dzieci, Tylko potrzebuje jakiegoś dopalacza,

Marzenka- fajnie, że śmiga może nam jacyś kolarze rosną, chociaż Olka to woli pływać i tańczyć, na rowerze śmiga ale nie chce na długie dystanse, do sklepu i z powrotem i potem mama nieś rower, a Arek jest na etapie biegowego i kopania do bramki, a ma siłę bo z połowy boiska strzela, aż się zdziwiłam, bo on to nie bardzo się garnął do jakiegoś sportu. Zawsze był na nie, a Olka to w jego wieku już pływała z nami w jeziorze, a ten boi się palca zanurzyć.

Tyle mojego siedzenia na kompie Arek się zesikał na kanapę.

Cześć laski
dopiero usiadłam z tyłkiem...nie wiem kiedy mi dzień zleciał. Rano sprzątanie, kawa u znajomych bo prosili nas później obiad pichciłam, dziś kluski ziemniaczane z kapustką i tak minął dzień. Popołudnie mam dla siebie, mężulek zabrał dzieci na spacer a ja mam chwilkę:) Przyjdzie to kawkę się zrobi i tak wieczór będzie.

Jola- pewnei że możesz zamrozić, w końcu mrożonki to najzdrowsza forma przechowywania żywności. Ja w sumie do tych pierwszych zupek nie dodawałam masła, ani żadnego tłuszczu,a jak sie boisz to możesz po odmrożeniu dodać trochę masełka.

ciacho- w sumie to szybko, placki ziemniaczane robię w mikserze to minuta.

Teraz wziełam się i na jutro krupnik robię. Mały śpi, po boisku z tatą był tak zmęczony, że na kanapie w dużym pokoju kimpkę strzelił, wybiegało się dziecko.

megi fajnie jak czlowiekowi dzien sie nie wlecze;-)kroma jak ma sie za co wykancazc to super wszystko idzie, naprawe szybko wam poszlo, bedzie mozna was odwiedzic :-D
aneteczka ja placki ziemniaczane moze 1-2 razy w roku robie:sorry2: ale lubie tylko jakos tak zapominam ze istnieja:sorry2:

Hej my tez dopiero co wrocilismy z dzialki :tak:
starsze dziecko zabrala babcia do siebie na noc takze mam 1 to luzik ;-)

Kroma to myk myk i bedziesz u siebie ale fajowo...a dzieciaki beda mialy osobne pokoje ??..ty piszesz ze Olka lubi plywanie ona juz umie plywac tak bez niczego??...Bo moja plywa tylko z kolkiem lub rekawkami hehe a taka duza chciala by umiec bez ale za bardzo panikuje jak ktos chce ja uczyc to ta wrzeszczy i sie boji :angry:

Ja tez lubie placki ziemniaczane i ide na latwizne bo kupuje tu mrozone i myk na patelnie i gotowe :-D

Ciacho to juz masz pewnie wszytsko kupione do szkoly?? ja mam juz wsio jeszcze tylko farby zostalo nam kupic :tak: wczoraj kupilismy buty na sport :tak:

Ide jakies kanapki montowac bo glodna wrocilam :tak:

owca no niby tak, mlodje pewnie bede musiaal dokupic jakies bloki techniczne kolorowe i takiej tam rzeczy ale nie panikuje to 10min i mam kupione:-D
za to mloda nie ma zabardoz ubran do szkoly:baffled: no i dzisiaj kupilam jej bluzke i spodnie takie luzniejsze, ale ma 2 pary spodni i 3 pary leginsow to jednak troche malo:sorry2:
a dostala dzisiaj takiego kataru tak rapotownie ze teraz normalnie przez nos mowi:baffled:

a ja mialam placki ziemniaczane przed wczoraj;-)
ja zadko je robie bo niechce sie tarkowac..przymierzam sie do kupna jakiegos robota....tylko niewiem jaki chce:baffled:
my bylismy na dworze teraz juz leze wykapana odpoczywam bo od 5 rano caly czas na nogach a jutro znow..mam renament na alkohol....juz mi sie nie chce..........coz jakos zleci..
kroma tylko pamietaj zbey fotki wrzucic..juz i tak pewnie ladnie tam wyglada..no wlasnie powiedz jakie bedzie rozmieszczenie pokoi sypialnia wasza i obok pokoje dzieci?
owca moj maly tez sie uczy plywac ale z tymi motylkami:tak:
ciacho same wydatki co nie............ja juz kupilam wiekszosc dla dawida mam nadzieje ze wrzesien bedzie luzniejszy pod wzgledem kasy;-)
ja musze sie rozejrzec za kurtka na zime dla malego....pozniej ceny beda ja z kosmosu.....

reklama
marzenka u mnie we wrzesniu tez beda wydatki bo ubezpieczenia dzieciakow w szkole, do tego jakies ksera, skladki itp. takze mysle ze na kazda ze 100zl pojdzie i to lekko:sorry2::dry: ale im wieksze dzieci tym wieksze wydatki tak juz jest
ja pewnie znowu bede cos ogladac i pojde o 24 spac a pobudta przed 7 i tak

Do góry