reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi - dzięki. a też. a dzisiaj śniło mi się, ze urodziłam Antoniego, J. się śnił Antoni Macierewicz, a jak Hesia rano włączyła baję, to leciał Antek mrówka. więc chyba zdecydujemy się na Antosia...ale sama nie wiem haha

ciacho - o to koniec wakacji nie przebiega pomyślnie dla dziewczyn.....

reklama
future rok temu starsza w dniu rozpoczecia szkoly dostala takiego kataru ze bylam w szoku ze az tak
megi pokaze ale nic nowego ja wiecznie tak samo:-D:-D ale to na tajnym wstawie bo juz jestem po :-):tak: jeszcze wieczorem tylko siwe malne i bedzie funkiel nowka wlosy

a ja dzisiaj szoku doznalam jak tankowalam w ciagu miesiaca paliwo podrozalo praktycznie 30gr
placialam dzisiaj za diesla 6,03zl normalnie rozboj w bialy dzien

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciasteczko co ty piszesz:szok: ponad 6 zeta:szok: dobrze że my mamy na gaz co nie zmienia faktu że tankować od czasu do czasu też trzeba:dry:
My po obiadku, dzieciaczki ucięły drzemkę, jak wstaną to pójdziemy z nimi na plac koło bloku.
Nie uwierzycie, Paweł mi przespał dziś całą noc normalnie szok. Długo na dworku wczoraj może i temu ładnie spał. Żeby już tak zawsze było...się rozmarzyłam:-)
Ciekawe jak tam nasz aniołek...jak jej sprawy...:confused:

Witajcie Kochane.
Mamy neta :) więc spokojnie i na luzie mogę Wam napisać. U nas po staremu, jakoś leci, pracy niestety nadal brak, Jaś dziś roczek ma a nas nawet na torta nie stać aby zrobić bo kupować nie chcę :(
Lipa jak nic, ani ja nic znaleźć nie mogę ani mąż :-(

hello
mycha a co wtracaja sie wam?kochana niepowinnas tak brak wszystkkiego do siebie bo siwa zostaniesz;-)bierz na luz mojego mama tez blisko mieszka czy siostra lub brat ale kazdy ma swoje zycie i tyle nikt nikomu sie nie wtraca.....i tak powinno byc
aniolek co sie dzieje?
megi dobrze w domku cio?:tak:
nasze autko tez do naprawy powinno isc niewiem na co moj czeka...........ale to nie moja dzialka:-D
ciacho i tu masz racje.....do bani z tym wszystkim ......a niektore jedza wszystko i co chude sa jak to jest!!
zaraz zmykam bo musz eogarnac kuchnie i bede piec kremowki wadowicie i pozniej do lumpa i do biedry chce skoczyc...ciagle szukam dla dawida ciuchow do przedszkola.....

Marzenka tak wtrącają się Nam do tego że wzięliśmy sobie pieska, jak krzyknę na dziecko bo coś zbroi też mają o to pretensje.. jak gdzieś jedziemy to wywiad przeprowadzają gdzie jedziecie o której wrócicie albo gdzie byliście i takie tam. Normalnie ile można? Ja mam dosyć, piszecie że Nasze źycie itp i mamy żyć tak żeby nam było dobrze, ale się nie da :no: później wlece na tajny to poopowiadam i się pożale bo nawet nie mam z kim pogadać :no: ogólnie zaczynam żałować że kupilismy te mieszkanie, z dnia na dzień coraz bardziej żałuję ...

Pozdrawiam.

megi ja tego lepszejszego diesla tankuje ale i tak ten tanszy jest po 5,80 co jest masakra
mycha super ze macie neta, a tak w ogle niech sobie starzy pogadaja, wcale nie musicie im nic mowic, obrocic sie na piecie i jechac, a gledzic i tak beda oni tak maja i juz no i do nich nie dociera ze wy macie swoje zycie, a oni traktuja was jak gowniarzy 15-letnich stad to wynika
100lat dla mlodego!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej nie nadrobie was ni chyba ze ebdzie chwilka
Mycha- wspolczuje powiedzcie wpropst rodzicom ze to wasze zycie i ze jestescie dorosli zeby sie do was nie wtryniali mam nadzieje ze zrozumieja

Hej laseczki
wrocilam wlasnie z dworku do chalupki..
dzis policja nas zatrzymala haha jechali za nami kawalek a potem wlaczyli migacza polizei :-D ze mamy zjechac wrr...

Mycha wszystkiego najlepszego dla synka :-):-) nie martw sie zrobicie urodzinki i torcika w innym czasie ;-)
a sytuacji z rodzina wspolczuje....co do pracy to mezus juz nie bedzie wyjezdzal tam do Niemiec gdzie jezdzil??

Wstawilam sobie zupke juz na jutro :tak:

owca pewnie serducho w garde co?;-) pewnie jakas kontrola oni nieraz tak maja
mnie kiedys sluzby celne zatrzymalyw drodze chyba szukali auta pewnej marki:-D bo wzieli do przeswietlenia moj dowod, auta i moje prawko

reklama
Wyjechalismy z garazu jedziemy sobie a patrzymy ze jada paly za nami ale co tam niech jada..potem my migacz ze skrecamy oni tez za nami hehe i na nastepnej drodze migaja ze zatrzymac sie...
Jeszcze my na polskich blachach jezdzimy to pewnie tez dlatego nas capneli..
Wiec odrazu papiery,dowod itp no i chcieli papier ze placimy podatek drogowy a my zonk..ze nie mamy :no:
no i zaczela sie gadka hehe..trzymali nas 20 minut...ja robilam za tlumacza heeh ale stresa lekkiego mialam :tak:
troche nasciemnialismy ze auto mamy to dopiero 2 miesiace bo trzeba zaplacic wstecz ten podatek...Jutro m jedzie do urzedu i zaplaci to..ciul 120 euro na rok to nie majatek :tak: a bedzie spokoj na przyszlosc :tak:
Nie placilismy tego szybciej bo m zawsze mowil ze dopoki go nie zatrzymia to bedzie jezdzil bez no to teraz ma...:tak:
Kiedys pare miesiecy temu tez go capneli bo przejechal na pomaranczowym ( co akurat mu sie codzien zdarza ) ;-)
i przekroczyl 8 km hehe akurat stali wiec mial pecha zaplacil mandacik i wsio wtedy akurat tego papieru nie chcieli..

Ale dzis mandatu nie dali tylko pouczenie ze mamy to zaplacic bo nie wolno bez tego jezdzic...:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry