reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej

Ja też mam kominezon z tamtego roku, ale do konca zimy nie wychodzi, bo on na 98 jest, teraz na styk, no zobaczymy. Dobrze, ze w tamtym roku na przecenach kupilam dodatkowe spodnie takie jak od kombinezonu wlaśnie na ten rok. Buty jedna pare mu kupilam z gortexem, jeszcze dokupię śniegowce do przedszkola, bo oni codziennie na plac zabaw wychodzą i musi mieć jakieś cieple i nieprzemakalne, no i jak jedne będą mokre to musi miec drugie.W tamtym roku mial tylko jedne, ale teraz jak patrze jaki on z p-la przychodzi to musi miec drugie i kurtkę jesczze z jedna.

Marzenka- jaki Dawidek ma teraz rozm. buta? Ja mlodemu kupilam na zimę 27 i tak sie zastanawiam czy nie za duże, wprawdzie pantofle ma juz 27, ale zimowki jakieś takie wieksze i szersze mi sie wydają. Kurcze ja zawsze mam problem z butami dla niego, wkladka niby malo zapasu ma, bo może 5 mm., ale buty sie takie duze wydaja.

Ja dzis na obiad mam cycki z kurczaka, pieczone zimniaki i salatka, pycha......... a i rosól.

Ostatnia edycja:
reklama
aneteczka zawsze możesz grubszą skarpetke małemu włożyć. zimą nigdy za wiele. i butki będą dobre.

a co do przecen, to ja się zawsze napalam na te ladne ciuszki, a np w tesco już w listopadzie są przeceny. tak mojej kupiłam kombinezon w tamtym roku i przechodziła cala zime. a kupilam za pol ceny, jak nie 70%. nie pamiętam. a w tym roku mam dla Helenki trzy. i dla malego dwa hahah. wczoraj nawet tesciowa jeden przywiozła. cieszę się, bo to malego chyc myc do worka, do wózia i heja, zeby ciepluytko bylo. ten jeden to moze byc duzawy, i może nawet na nast rok, zobaczymy. a te co mam dla Helenki, to też jeden bordo, a drugi granat, to i dla malego jeszcze się ostaną pewnie. dobrze, ze chociaż jeden ma beżowo ROZOWY ;))))

aneteczka wiesz co w tamtym roku mialam dla mlodego rozmiar 25 przymiezal wczoraj i sa za male i jesli juz kupie to chyba wlasnie 27 rozmiar to zalezy jaka rozmiarowka bedzie..
z zg widzialam fajne trekingowe dla mlodego jka sobie kupowalam ale byl rozmiar 28 z tego co pamietam..chcialabym zeby takie mial no zobaczymy jak to bedzie
ja dla mlodego mam spodnie jedne na szelkach z tamtego roku pluz zwykle grube na snieg czapka jeszcze dobra wiec nie bedzie najgorzej....
rekawiczki tez ma w tamtym roku kupilismy takie lepsze i bedzie mial i na ten rok
ale zla dzis jestem normalnie masakra
teraz juz sie uspokilam ale jak moj dzwonil to mialam ochote mu wyc do tej sluchawki ze mnie tak zostawia sama z tym wszytskim ale co bralam co chcialam...........
no nic ide czytac mlodemu
boze jak dobrze ze jutro wolne
bay bay

Ostatnia edycja:
Hej
Kroma pochwal się domkiem :))
Marzenka ja też szukam jakiś trekkingów dla małej - rozm. 26-27 ;)
Kurde mam ropne migdałki znalazłam gdzieś w domu duomox i chyba zastosuję bo boli wrrr ...
dziewczyny nie wiecie co to może być : mała całą noc się świgała, i płakała, że ją dupka boli w środku - patrzyłam ani zaczerwienienia ani nic ... wieczorkiem też coś zaczynała stękać :/
Wogóle to już od prawie 3 godz. nie spię, małą od 7:15 w przedszkolu troszkę w domu marudziła i płakała potem chwilkę w przedszkolu jak wychodziłam ale pytałam mamusi innej dziewczynki, która po mnie weszła to mówi, że Ami ok - nie płacze ... zobaczymy jak minie dzien :)) idę na allegro szukam leginsów dla małej jakiś tunik i czegoś z Hello Kitty bo mi żyć nie da :))

dzien dobry
madziarena a skad wiesz ze masz ropne migdalki? a mloda nie ma jakis owsikow czy cos? moze cos z przedszkola przyniosla bo w takich skupiskach nietrudno cos przyniesc:sorry2::sorry2:
kroma nie ma to jak na swoim, dawaj jakies zdjecia:-)

ja tez sie przywitam
wrocilam z biedry....masakra torba zakupow nic specjalnego i tyle kasy:baffled:
madziarena ja bym powiedziala ze cos przyniosla z przedszkola
ja jutro mam problem z dawidem nie ma kto przyjsc o 6 wiec idzie ze mna do pracy:baffled:na te 1.5godz

reklama
kroma kongatulejszyn ;))) zazdraszczam.
u nas okna wstawiają w jednej części, ale pewnie to trochę potrwa, bo nadproża murują. ale niech się robi...powolutku, powolutku, i "niech się mury pną do góry" haha

a ja dzisiaj się wybieram do fryza podciąć trochę końcówki, i nadać jakiś kształt, co by się Gustaw nie wystraszył jak mame zobaczy. no i oficjalnie za tydzien idę do szpitala...chyba, ze moj gin coś zmieni, ale raczej nie......

Do góry