reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
we wtorek mam usg piersi:eek:
co nowego to to ze pani powiedziala ze dawid jest niegrzeczny nieslucha polecen pytala jak sie zachowuje w domu i kto go pilnuje i do tego zginely nam kalosze i musial wracac w kapciach
dola mam ogolnie

we wtorek mam usg piersi:eek:
co nowego to to ze pani powiedziala ze dawid jest niegrzeczny nieslucha polecen pytala jak sie zachowuje w domu i kto go pilnuje i do tego zginely nam kalosze i musial wracac w kapciach
dola mam ogolnie

Marzenka, pewnie będzie dobrze :tak: a co dokładniej lekarz Ci powiedział? Kurcze szkoda, że zginęły Wam kalosze, ciekawe gdzie się podziały albo kto miał "lepkie" ręce ... :eek: kurcze i czemu Dawid tak się zachowuje w p-lu ... :sorry: życzę aby było lepiej i nie dołuj się, będzie ok .

Future odpoczywajcie tam sobie w spokoju, fajnie że synek się kręci :tak:buźki

A gdzie się reszta podziewa????:cool:

ja dopiero mam chwile doslownie dzisiaj jak kot z pechezrem latam ale na dzisiaj chyba
juz koniec
marzenka a to obadal cie organoleptycznie czy od razu usg? szkoda kaloszy, moze mial gorszy dzien mlody i tyle, wielki mi halo, maly jest

Hej

marzenka-kurcza badaj się kochana, bo z tym sprawami żartów nie ma.
Co do Dawidka nie przejmuj się zbytnio, to wciąż dla niego nowa sytuacja, a dzieciaki różnie reagują. Na mojego tez się skarżyły, że bił dzieci, ale co ja mam zrobić? Przy mnie nie bije, w żlobku nie bił, więc może on tak przezywa nową sytuacje, jedne płaczą, maziają się, a inne buntują. Trzeba przetrwac, w domu też się stawia, ale ja szybko go do pionu stawiam i po chwili inne dziecko.

Kroma- czekam na fotki wnętrza domku.

My po lekarzu, mały płucka, oskrzela czyste ma, odetchnęłam. Dała na kaszel i cebion wit c coś tam na katarek, ogólnie to zwykły wirus, powinno być dobrze. Też mam zdygany humor:/ cienki miesiąc finansowo cholera:/ nienawidzę września, byle do 1-ego:sorry:

reklama
marzenka to mial gosciu chwile przyjemnosci;-):-D
megi nic nie mow o wrzesniu ale u mnie az do grudnia same wysokie wydatki az glowa boli
aneteczka autko jezdzi, nie ma wydatkow?

Do góry