reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laski
mycha widze ze sobie radzicie;-):tak:
ja wczoraj tak zmarzlam w pracy bo mrozik rano a my drzwi mamy otwarte ze juz po 18 w pizamce latalam opatulona w szlafroczku;-)
no nic ide malego budzic;-)

reklama
Hejoo
Moja już w przedszkolu, był płacz dzisiaj i smutek ale poszła ... szkoda mi jej ... no nic jutro sobota to się wyśpi - na weselicho idziemy
Na gryzbki też bym się wybrała może mojego wyciągnę :)

cześć
Ja też już na nogach, wkurzył mnie rano mój m bo zadzwonił z pracy że służbę dziś ma a mięliśmy pilnie coś załatwiać, szlak:wściekła/y: dobrze że udało mu się załatwić na godzinkę się urwie, wszystko zawsze pod górę ja pierd...:wściekła/y:

dzien dobry slonecznie:-) troche chlodno ale 7 stop. moze byc z ranca:-D
megi to chociaz o tyle dobrze ze mozesz sie urwac, marzenka po 18 w pizamie och moge pomarzyc tylko, musze z psiorem wyjsc wiec gdzies do 23 jestem na nogach a dzisiaj usnelm o 1 w nocy:confused2: cos spac nie moglam a pobudka juz po 6:confused2::growl:madziarene pewnie moda miala gorszy poranek, minie

haj
ciacho- ja przeczytalam ze ty z pisiorem musisz wyjsc hahayha
a mnie cos z now bierze wczoraj leglam o 17 i tak lezalam do 20 potems ue wykompalam i w kime masakra. Wczoraj milam szkolenie BHP w klimatyzowanej sali i pewnie od tej klimy;/

megi zawsze tak jest:eek:
ciacho oj ja po 23 juz spalam jak dziecko....ale ja o 5 wstaje wiec widzisz tzn dzis wstalam o 6-30 ale jak mam na rano tak wstaje...wiesz co tak naprawde ja w taki sposob odpoczywam a ze bylo mi zimno to prysznic jak tralala
madziarena milego imprezowania.....wiesz ze ja u was bylam osttani raz na weselu..oj pobawilabym sie:eek:
moj dzis chetnie poszedl do przedszkola i to z usmiechem na twarzy:tak:choc obudzil sie cos kolo 6 i katar mial juz myslalam ze chory ale to chyba suche powietrze..chyba czaas pomyslec o nawilzaczu powietrza

no hej. ja dalej cała się kulam. i nic nawet nie strzyka jak narazie haha

spałam jak zabita, a na dworze ziiiiiiiimno. moj o 7 szyby skrobał, no szok. ale słoneczko ładnie grzeje, pewnie bedzie cieplutko jak wczoraj ;) oby, bo to ostatnie już dni ciepłe pewnie. niby jeszcze nast tydzien.

ciacho ja wczoraj nie zdązyłam chyba napisac, ze my z larvunia mamy sony alpha i to są naprawdę świetne aparaty, dla amatorów naprawdę super. Chyba, że wy nie amatorzy, to można coś innego poszukać. a tak, to warto się nad alphą zastanowić. no!

dobra ide jakąś kawke zapodac ;)

marzenka ja jakbym nawet chciala to nie pojde wczesniej spac bo pies ale ja tez od 6 codziennie nie spie a dzisiaj spalam tylko 5 godzin
future wiem ze taki macie ale my akurat alfy nie chcemy i nie chcemy soniaka, i mialam mozliwosc porowania dwoch obiektywow i ten 18-55 taki slaby jak dla mnie, zreszta cos sie tam kupi to nie problem:-D

reklama
Do góry