reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Dziewczynki,
Yolu powodzenia na szczepieniu, oby malutki nie płakał mocno :* U nas też zęby idą, nocki nieprzespane już od prawie 2 tygodni i maruda straszna. No ale w końcu wyjdą kiedyś chyba nie? :baffled:pocieszcie mnie bo czasem cierpliwości brak. A tak w ogóle ile dziecko ma zębów? :sorry:Bo nie wiem ile jeszcze będę chodzić niewyspana :-p

Marzenko powodzenia u lekarza i daj znać jakie wyniki. Na pewno wszystko będzie dobrze :*
Madziarena fajnie, że wesele udane, a córcia przyzwyczai się w końcu.. ciekawe tylko ile to jeszcze potrwa.

Megi to pospaliście sobie, mój obudził się troszkę po 6 ale wrzuciłam mu do łóżeczka parę zabawek i posiedział tam zanim doszłam trochę do siebie. Ja uwielbiam pomidorową:rofl2:

Ogólnie to nastrój do bani.. tęsknię za moim strasznie, rozmawiamy codziennie.. niech już będzie grudzień

reklama
Witam w koncu pije pierwsza kawke dzis :-):-)
dzieciaki odebrane,po obiadku odpoczywaja przed tv
za troche trzeba zabrac sie za lekcje moje i pyski heh :tak:

ciekawe czy future juz po ?? nic nie wiecie??

Madziarena straszne to z tym maluszkiem...wspolczuje tej kobiecie :tak:
Marzenka i co z ta torbiela to cos powaznego?? trzeba to usuwac?
Aniolek musisz jakos te zabki przezyc..niestety ;-) a do grudnia zleci zobacz zaraz pazdziernik mamy ;-)

reklama
Do góry