reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej my spowrotem
kupilam dla Hani bluzke biala z satyny za 30 zeta nawet ladna tylko jak zaraz poplami to sie wkurze
frown.gif

a sandalki dla niej byly ale wszystkie za luzne wiec nie wybralam zadnych....
dla szymka kupilismy sandalki bo byly taniutkie...
w sumie takich nie chcialam ale ze wzgledu na cene wzielam...bo maja lekko zakryte palce ale tak sa ok....a kosztowaly 20 zl
smile.gif
wiec za ta cene moge kupic jeszcze inne jak beda
smile.gif
...

a lalo ze szok
normalnie wysiadam znow sie kloca wrr...na caly dom wrzeszcza
mad.gif

zdjecia pokaze butkow i bluzki ale pozniej lub jutro bo znow usb nie dziala
mad.gif

jezyku zdrowka duzo dla malego kurde ciagle cos..jakies wstretne choroby oby szybko przeszlo....

Katgen a co to za tajemnica??
powodzenia zycze i zdradz nam szybko :tak:

Natala ale lalo u nas jak bylismy w miescie wow...i zagrzmialo hehe

ide na tv papa

reklama
wiec juz sie chwale bo usb dziala :-):-)

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 23
  • zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 24
  • zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 24
  • zdjecie 004.jpg
    zdjecie 004.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 21
  • zdjecie 006.jpg
    zdjecie 006.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 25
Czesc laseczki
Ale stron:szok::szok:hehe
Laseczki załozyłam nowy wątek sorki ze nie skonsultowałam tego z Wami ale pomyślałam o tym po fakcie.Przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lece was poczytac bo nie zdązyłam wszystkiego ogarnąc

madzinka butki i bluzeczka fajne,ja tez mysle by dawidkowi kupic jakies sandalki takie z pianki,widzialam takie fajne po 8zl,w tyg pojde z nim na spacer to od razu wpadne do tego sklepu i przymierze mu:-)zawsze to fajniej wyglada:-)
ciekawe jak jutro bedzie pogoda bo chce isc na te solarium i na zakupki do miasta,oby bylo ladnie bo jak nie to sie zdenerwuje,
natalko agdzie robilas te paznokietki tu w swiebodzinie?
u nas byla burza oj az sie balam bo sobie stalam na balkonie i chcialam powdychac swierze deszcowe powietrze:-)a dawidka tez wystawilam kolo balkonu,bo my juz sie ubralismy i chcielismy wychodzic na spacer no i lipa,dobrze ze nie wyszlismy.
dawidek do tej pory spi a niech spi bo dzis malo mi spal i do tego jeszcze od rana nie dostal kleiku,dopiero dostanie na noc bo stwierdzilismy z moim ze szybko przytyl osttanio,a jak sie skonczy opakowanie to sprobujemy kleik kukurydziany.
mojemu obiadek bardzo smakowal az sie zdziwilam bo powiedzial ze lepsze niz schaboszczaki:-):-):-)a tez z piersi kuraka:-)

Jezyk-wierze ze Ci ciezko ale podjeliscie słuszną dezyzje.Do soboty jak pisłas Kacperkowi pewnie bedzie juz lepiej.Duzo zdrówka i siły Wam zycze
Madzia- fajna bluzeczka.Ja tez musze kiedys kasze zrobic choc nie przepadam ale mój lubi wiec sie poswiece hehe
Larvunia,Katgen-powodzenia:-D
Natalka ale z Ciebie kuchareczka no no
.Co do imion to moja mała byc Parysem albo dziewczynka Ines i w doopie mam co mysla inni no ale fakt ze w PL dzieci maja czasem przewalone i nigdy nie dałabym dziecku na imie np Alfonz alno Alfonzo. A z reszta tutaj sa tak dziwaczne ze jakbym dała na imie ,,Sedes,,to tez by przeszło hehe i nikt by specjalnie nie zwrócił uwagi.Znam dziewczynke która ma na imie Princess-ksiezniczka;-)
Rety co ja miałam jeszcze pisac:sorry::sorry:zapomniałam.
U nas dzis pogoda fajna ale taka chodze zakręcona i spiąca ze szok.
Dobra mykam miłego wieczorku.Buzile kochaniutkie

A ja myślałam,że zepsułam dekoder:-D
chciałam sobie włączyć ostry dyżur a jak była burza to odłączyłam antenę i miałam mały problem gdzie ją włożyć i wkońcu wsadziłam nie tam gdzie trzeba i zonk! nie ma kanałów:-D
Mnie też mało obchodzi co kto myśli o wybranych przeze mnie imionach:tak:
mi się podobają a szczególnie Nadia;-)

Marzenka a z czym podawalas te miesko co dalas tam przespi??
z ziemniakami i surowka pewnie??
bo planuje je zrobic w czwartek chyba pysznie smakuje
:-):-):-)

Laseczki ja juz dzis chyba nie zajrze mój chyba w domu dzis.Miał isc na owerka ale cos nie dzwonią po niego wiec pewnie pódziemy po piwko i pistacje w ramach wieczornego spacerku.
Miłego wieczorku
papapapa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry