reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mialam szybkich przelotnych gosci :tak:

ciacho powiedz ile placisz za szczepienie psa ?
bo zastanawiam sie czy teraz go nie zaszczepic w pl bo wychodzi mi szczepienie 2 grudnia a tutaj place 50 euro to napewno taniej u was...wiec chyba sie przejde i to zrobie po niedzieli :tak:
przy okazji musze odrobaczyc go...

u nas chyba zmiana planow hehe i robie sobie jutro i malemu wolne i pojedziemy szybciej w poludnie bo mielismy jechac dopiero kolo 15..a teraz szybko ciemno to nie lubie tak jezdzic a jeszcze piatek to i wiekszy ruch...a tak wyjedziemy jakos kolo 12 :tak:

ciacho my juz wymienilismy oponki tu trzeba do konca pazdziernika miec wymienione inaczej mandacik jak zatrzymaja..

ide na film :tak:

reklama
ja place 60zl za 2 szczepionki i tabletke na robale wiec nieduzo
u was jest obowiazek wymiany opon u nas jeszcze nie, a wiesz jak jest powyzej 10stop non stop to sie opona niszczy

ja place 60zl za 2 szczepionki i tabletke na robale wiec nieduzo
u was jest obowiazek wymiany opon u nas jeszcze nie, a wiesz jak jest powyzej 10stop non stop to sie opona niszczy

Aha no to roznica w cenie jest :tak:
moze i sie niszczy ale jest taki obowiazek to trzeba wymieniac po co potem mandaty placic :tak:
u nas jest tak 13-15 st :tak:
ale moj mial czas to sobie oponki zmienil :tak:

hejo
mała oddelegowana na wycieczkę - ZOO, muzeum wikliny w Nowym Tomyślu, no i będą wyplatać cosik tam z wikliny :) szkoda tylko, że tak mało dzieci w przedszkolu
U nas 2 stopnie rano na plusie, ale ubrałam małej rajstopki pod spodnie bo jednak po tym ZOO będą łazić to pewnie zimno będzie, a jak się zrobi cieplej to ma spódniczkę - pojedzie w rajstopkach :)
Ja w domu juz dawno palę w firmie w końcu też zaczeli - wczoraj w domu miałam 22 st.

reklama
Witam z kawucha
u nas tez zimno jak z psem bylam...
ciacho my tez jeszcze nie grzejemy w domu...mam bez grzania 21 st..
ale jak juz wrocimy za tydzien to pewnie pomalu zacznie sie grzac :tak:
przeraza mnie juz ta minusowa temperatura brr...

Madziarena to fajna taka wycieczka :-) zawsze jakas atrakcja :tak:

ja posciele posciagalam i piora sie,odkurzylam i zaraz ide dzieciaki pakowac
takze juz nie zajrze,chcemy wyjechac tak kolo 12...
odezwe sie z pl jak bedzie czas :tak::tak:
bay bay...

Do góry