reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
my juz po obiedzie dzisiaj rybka bo piatek, ugotowalam warzywa na salatke, moj M i dzieciaki lubia:-)
niby slonce jest ale chlodno na dworze ale nie moge cieplych kurtek ani plaszczykow nosic bo sie gotuje jak zaloze cos cienszego to mi chlodno:dry: babie sie nie dogodzi:-D:-D

zapraszam do galerii. wczorajsze froterowanie podłogi przez dzieci.

a ja mialam isc prasowac. a jakos mi się nie spieszy haha. już powiesilam pranie, nastepne juz się kręci, posciel zmienilam, bo mama mi wczoraj kupila nową, i jakoś leci......

a wiecie, ze mamy dziś miesiąc?

kromeczka 003.jpg

future buziaczki na ten 1 miesiąc życia dla Gucia ależ on słodziutki:-)
madziarena nie szykowałam kolacji, na obiad mu robię pomysł na soczystego kurczaka z czosnkiem i ziołami to nic że dziś piątek, raz nie zawsze:-p księża też pewnie nie poszczą, co innego ścisły post ech...:tak: Właśnie czekam na niego z dziećmi, lada chwila powinien być:-)
owca udanego pobytu w PL;-)

Future wszystkiego NAJ dla Gucia na 1 miesiąc życia! :tak:

Kurcze tak jakoś dopiero sobie uświadomiłam że to dzisiaj piątek a Ja ze schabowym wyskoczyłam :zawstydzona/y: ale w sumie przez ostatnie 3 m-ce mieliśmy post więc raz nie zawsze. Jak już się zacznie ścisły post no to na pewno będziemy przestrzegać, nawet nie wiem kurde kiedy ten tydzień tak zleciała i że to już piątek, kompletnie straciłam poczucie czasu :sorry2: :shocked2:

reklama
Megi jak tam :) ?
Ja jutro chyba lasgne zrobię hm... taką mam bynajmniej nadzieję ... mój będzie coś ok 17-18 w domku, więc raniutko na zakupki, mała już śpi to jutro wczesnie wstanie przeciagnę ją jakoś i znów o 19 pójdzie nyny.
O jaaa też zapomniałam,że dziś piatek i wszamałam kurczaczki bo siostrzeniec przywiózł małej zestaw happy meala ... kurcze brzuch mi rosnie musze sie wziac za siebie ...
no nic uciekam poidłogi pomyc bo mnie noc zastanie a jutro juz nie mam ochoty sprzatac

Do góry