reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future to ci synek daje chyba niezle popalic hehe jak ciagle tak koncertuje to macie wesolo :-D:-D

Piesek zaszczepiony zaplacilam 65 zl wiec luzik , jeszcze tabletke na odrobaczenie wzielam to 10 zl kosztowala :tak:
ale to i tak taniej jak u nas :tak:

Seriale obejrzane , piwko z tesciowa wypite to zaraz do wyrka uciekam :tak:

reklama
Future współczuję kolek.. u nas było to samo od 17 się zaczynało codziennie.. Ja dawałam BOBOTIC ale jakiś spektakularnych efektów nie było niestety :/

U nas nocka jak zwykle do bani.. muszę kupić przeciwbólowy w syropie.. Gorzej, jeśli to tylko takie widzimisię Małego, że się budzi co chwilę, a tak naprawdę nic mu nie dolega..

Witam, słonko ładnie nam świeci no i widać nieco cieplej w porównaniu z wczorajszym dniem:tak:
Dzisiaj Zuzia ma na 11.30 bo religia, trzeba małego ubrać i śmignąć ale nie chce mi się na zimno wychodzić, kocham ciepełko:-) Na obiad mam wczorajszą zupkę ale zrobię kalafiora z tartą bułką i ziemniaczki:tak:

Dzień Dobry.

A no byłam już w sklepie po chleb i dzisiaj jest po prostu ładnie, bardzo ładnie w porównaniu do wczorajszego dnia. Ja to już sama nie wiem co mam na obiad zrobić ... :no: myślę cały czas i nie mam pomysłu.

Future idź i korzystaj z pogody i odpocznij sobie bo wczoraj jak widać miałaś kiepski dzień,więc dziś pora na odpoczynek psychiczny :tak:

Kurcze coś Mi wlazło i przez ostatnie kilka dni tak Mnie kark bolał jakbym źle spała ale chyba coś Mi wlazło, a dziś wstałam i przelazło w inne miejsce, na plecach łopatka Mnie boli łącznie trochę z karkiem, kurde nie wiem co to ... :no:

Witam ladnie slonko dzis swieci odrazu lepiej sie czlowiek czuje :-)
my z tesciowka robimy w kuchni ona sernik teraz piecze ja zrobilam salatke na jutro i golabki tez sie robia :tak:
potem na spacerek wyskocze z dzieciakami...
a dzis zjem sobie buleczke z pieczarkami gorzowska haha..mezus pojechal do gorzowa i nam przywiezie juz mam smaka na nia :-):-)

Mycha i co z tym stazem odmowilas ??

Uciekam milego dzionka :tak:

reklama
Witam ladnie slonko dzis swieci odrazu lepiej sie czlowiek czuje :-)
my z tesciowka robimy w kuchni ona sernik teraz piecze ja zrobilam salatke na jutro i golabki tez sie robia :tak:
potem na spacerek wyskocze z dzieciakami...
a dzis zjem sobie buleczke z pieczarkami gorzowska haha..mezus pojechal do gorzowa i nam przywiezie juz mam smaka na nia :-):-)

Mycha i co z tym stazem odmowilas ??

Uciekam milego dzionka :tak:

Owca no chyba będę zmuszona odmówić:-( póki co czekam na tel od tej babki ze sklepu, ale niestety raczej nic z tego :no:

Coś więcej na tajnym.

Ostatnia edycja:
Do góry