reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello :-D
wrocilam z lumpa wydalam 40zl ale sobie kupilam czapke kolor szmaragdowy czy cos takiego bardzo fajna i za grosze jeszcze mialam rekawiczki w paski kolorowe ale przyszlam i musialam gdzies zostawic bo nie ma cholercia a takie fajne byly..no i dawidowi bluze z kapturem zolta i z kieszeniami plus dwie bluzy z polarku jedna pomaranczowa rozpinana od polowy a druga niebieska z brazem rozpinana i z kieszeniami plus sweterek zielony bardzo dobry gatunkowo no i mam problem z glowy z bluzami.moze i lepiej ze nie kupilam tych bluz z lidla bo mialabym dwie w tej cenie a tu mam 4 i plus czapka;-)wiec lepiej na tym wyszlam;-)
ps.ide na komisariat zeznawac dzis..kurde nigdy nie zeznawalam:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam..
tak na chwile wdeplam zobaczyc co skrobicie a tu odrazu piekne muffinki w oczy sie rzucaja ;-);-)
tez musze kiedys zrobic tylko jakos zebrac sie nie moge i kupuje gotowe hehe :-D
Obiadek mi sie robi tzn.makaron gotuje do spagetti zaraz mloda wroci a pozniej na 16 jedziemy do lasu z mlodego przedszkolem dzis maja fest latarnie swoje jak co roku :tak: nie chce mi sie jechac bo pogoda glupia...

Marzenka fajne zakupy zrobilas a co ty zeznajesz ? bo ja chyba nie w temacie :nerd:

Milego popoludnia :-)

helo i tu Malo tu jakos naskrobalyscie:p
Aniołek smutne ze twoj na swieta nie przyjedzie :( a moze jednak sie jeszcze uda??
Ciacho+ nie kus tymi ciasteczkami mniam mniam :)
Megi- kazde dziecko robi wszystko w swoim tempie wiec nie ma co sie martwic potem jak Pawełek zacznie biegac bedziesz sie mdlic co by na chwile usiadl hih:)

pr a wlasnie ze bede:-p
owca super te mufinki:-)

wygladaja fajnie tylko czy nie beda za slodkie...

Uciekam z psem a potem spadamy
pochmurno jakby padac mialo zaraz...

Oo gdzie wy wszystkie sie ukrywacie ??
ja juz wrocilam z lasu
wrzucialam kilka fotek do galerii

Ostatnia edycja:
Hej
Owca jakie muffinki - kto zrobi i mi wyśle :)
Ciacho a Ty kusisz tymi babeczkami oj kusiszz
Marzenka to super, że zakupy udane - ja już małej nie kupuję nic (jedynie leginsy) bo ostatnio co jej założe to okazuje się za małe - więc musi wynosić to co ma w szafie bo szybko wyrasta.
Megi nie martw się każde dziecko inaczej się rozwija - w końcu ruszy a później będzie już tylko ganiał i ganiał :)
Aniołek a może zrobi wam niespodzianke na swieta i przyjedzie ? :)

Hej Wam, ale wiatrzysko brrr

madziarenka
liczę na to z tą niespodzianką , ale obawiam się, że jednak nie:( pociesza mnie tylko fakt, że 24 listopada przyleci i się spotkamy.. a później będę się martwić Świętami. To Ci córcia tak rośnie szybko, że musisz co rusz wymieniać leginsy:)) Ja też postanowiłam nic Kubusiowi nie kupować na razie, ale często coś zobaczę ładnego i nie mogę się oprzeć :rofl2:

Owca fajna ta wyprawa do lasu, szkoda, że pogoda nie dopisała dzieciakom

reklama
aniolek ja wiem jak to jest z tymi urlopami w anglii wiec nie ludziłabym się. sama nie dostałam kiedys urlopu na slub kuzynki. wiem jak jest. a na swieta mogly u nas wziac urlopy 3 osoby. i koniec. i tez sie nie załapałam.

mi wogole przeszkadza podojscie mojego do pracy. on pracuje, a ja leze. Guciem się prawie nie interesuje, tylko Helenka się liczy. on mowi, ze to dlatego, ze Guś taki malutki, i że jak urośnie trochę, albo zacznie chociaż siedzieć to bedzie inaczej. i nie mogę tego zrozumiec, dziecko, to dziecko. syn. wszyscy faceci chcą miec syna. a on nie. jak wezmie go raz dziennie na rece to jest dobrze. no rozumiem, ze on o 20 wraca, ale bez przesady... Helenke potrafi z łóżka wyciągnąć na wpół śpiąca żeby przytulić.

ja narazie mam luzy, bo Gutek śpi, a Helka ogląda katalog z avonu już pol godziny ;)

Do góry