reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam sie nie wyspana
mlody kolo 3 zwymiotowal w nocy i potem o 4 i potem znow kolo 6 ech...nie wiem czemu
zostaje dzis z emem w domu ja zaraz musze wychodzic :tak:
dalam mu pare lykow coli ale po chwili ja zwymiotowal :baffled: kanapki zrobilam ale nie chce isc zjesc...dalam jeszcze paluszki moze mu pomoga choc tez ich nie chce a widac ze cos go meczy bo sama slina pluje...

No nic milego dnia spiochy ;-);-);-)

dzien dobry
owca zdrowka dla mlodego:-) oby szybko mu przeszlo
ja juz dawno wstalam, jakies zakupy zrobilam, jablka na szarlotek tez zrobilam i bede pozniej piec:-)
dzieciaki w szkole to mam chwile wytchnienia;-):-D

hej
a ja w pracy, mała w przedszkolu i jakoś się kula, dziś mają apel na 11 listopada i mieli być na galowo. Amelka kaszle dalej mimo inhalacji, no ale w nocy już lżej więc może pomagają, dodatkowo doszedł katar i się oczyszcza ehsss życie :) Dziś idę na impreze na sale bo jest otwarcie i jakieś występy na 11 list, moje dziecie ma byc tez :) Uciekam pracowac :)

Hej.

Witam sie nie wyspana
mlody kolo 3 zwymiotowal w nocy i potem o 4 i potem znow kolo 6 ech...nie wiem czemu
zostaje dzis z emem w domu ja zaraz musze wychodzic :tak:
dalam mu pare lykow coli ale po chwili ja zwymiotowal :baffled: kanapki zrobilam ale nie chce isc zjesc...dalam jeszcze paluszki moze mu pomoga choc tez ich nie chce a widac ze cos go meczy bo sama slina pluje...

No nic milego dnia spiochy ;-);-);-)

Owca zdrówka dla młodego.

U Nas po staremu niestety bez zmian :no: no nic nie będę smęcić ...

reklama
Do góry