reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Jakie spiochy
ja juz tyle zrobilam od rana hehe ;-)
bylam z psem potem w sklepie
obiad naszykowalam dzis serwuje ziemniaczki,mizerie ze szczypiorkiem i mielone kotleciki :tak:
zaraz jeszcze na chwile smigniemy zobaczyc na dzialke a po obiedzie chcemy podjechac do mamy bo siostra moja dzis wraca do domu do Holandi :tak:

Synek ma sie juz dobrze wczoraj rano zwrocil ostatni raz i potem juz bylo ok widocznie cos mu zaszkodzilo :tak:

a wy co planujecie na wekend ? pichcicie cos dobrego??

uciekam milego dnia zycze :-):-)

Owca Tobie też miłego dnia i weekendu ;-)
Żadnych planów nie mamy, no chyba że Wojtkowi się nie poprawi to jutro na IP pojedziemy, na tajnym więcej napisałam o tym ....

Ja dziś zupę buraczkową i nic poza tym. Głowa Mi pęka, dzieci od rana się "szarpią" na łeb idzie dostać ....

Owieczka jak się zbulwersowała tym śpiochem :)) hihi

Ale pyszności na obiad robisz.. zwłaszcza tą mizerię ze szczypiorkiem.. aż mi ślinka poleciała :tak:ja mam dziś barszcz z wczoraj, ale nie jest źle.. uwielbiam :)
Cieszę się, że Synek już lepiej :) szkoda, że tyle się męczył bidulek

Ja dziś muszę skoczyć do tesco, ugotować małemu jakąś zupkę, pomrożę w słoiczkach.
Jutro jak zwykle do babci i jakoś ten weekend minie.

Yola haha dobra emotka.. a jak Gabryś w nocy dał pospać?

dzien dobry
aniolek lubisz do tesco jezdzic?ja tam nie lubie za duzy jak dla mnie ceny jak z kosmosu tzn zawsze duzo place a jak juz jade to przewaznie po bluzeczki dla malego:tak:
ja dzis robie ten papirus ale z knora zobaczymy czy to dobre;-)
milej niedzieli

Witam niedzielnie
pospalam dzis sobie do 8 :tak::tak: wyszlam z pieskiem a teraz kawke pije :tak:
dzis nic nie robie zadnego obiadu idziemy sobie do mcdonalda :tak: a co tam raz nie zawsze :-)
ja dzis w dobrym humorku sprawdzalam swoj kupon lotto i trafila mi sie 4 i 3 ha..jakas kasiorka wpadnie :-)

Marzenka daj znac czy dobry ten papirus zastanawialam sie ostatnio czy go kupic ale nie kupilam :-p
ale ty wczesnie wstajesz w niedziele :szok:..pewnie sama juz sie tak budzisz z przyzwyczajenia :tak:

Ciacho gdzie ty jestes ?:confused:

jakos malo nas tutaj ostatnio wiekszosc uciekla na tajniaka :nerd:
ja uciekam milej niedzieli :-)

witam niedzielnie

marzenko
czy lubię tesco.. hmm często są jakieś promocje dla dzieci, na zupki czy kaszki i jak coś upoluję to kupię. W zasadzie chodzę tam, gdzie akurat coś jest taniej. Ale masz rację, że im większy sklep tym więcej się wyda :dry:Ja ubranek tam nie kupuję, bo jakoś nie trafiłam na tanie ciuszki. Najczęściej drożyzna jak dla mnie:-pWolę pepco pod tym względem. Też jestem ciekawa tego papirusa, z niecierpliwością czekam na Twoją opinię :))

Owieczka szczęściaroo super, że udało Ci się trafić :)))) Gratulację, zawsze to coś. My potem do babci na obiad, jak co niedzielę. Nie chce mi się - jestem zmęczona, noc jak zwykle, ale przynajmniej może szybciej dzień zleci.

Miłego dnia kochane

dzien dobry
owca a nie mialam wczoraj czasu,
najpierw mielimy gosci, pozniej ze starsza z nwou w szpitalu na chirurgi z ta reka wyladowalismy:baffled: znowu ma zwolnienie na w-f ale to dluzej by pisac a pozniej sami w gosci pojechalismy i dopiero o 22 w domu :-D
dawno nie jezdzilam autem po ciemku, i jeszcze jak pada:dry:
rescie haloo

laski ten papirus to klapa..szkod atylko miesa lepsze schabowe
ja rano bylam biegac 6km zrobilam i to sama:szok:
pozniej ognisko ze znajomymi:tak:dawid sie wyszalal:-D

reklama
marzenka czemu klapa? za słone czy bez smaku? hm..

A my niedawno wróciliśmy od babci, całą drogę autobusem jakieś dziecko płakało.. aż byłam w szoku, że Kubuś nie wybuchnął płaczem, bo on tak ma.. boi się.
A w domu mi zwymiotował bidulek.. ehh same przygody.

Ale tu tłumy..

Do góry