reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
z rana to ja pracuję :p mnie ogólnie wkurzają te tłumy :) a nasza biedronka taaaka mała :p musze jechać do innego miasta na zakupy hehe :)
Kurcze szukam dla małej jakiejś białej bluzki i spódniczki - muszą być na galowo w piatek - mają Jasełka i moja żaba występuje hehe chyba drzewkiem będzie bo to mały cykor ;) :p

madziarena no widzisz ja jak mam na druga zmiane to mlodego zaprowadze to juz po drodze mam biedronke dlatego ide z rana bo mi by sie nie chcialo wrocic do domu i pozniej znow wychodzic.bezsens dla mnie;-)
blond zyjesz?

Duży pokój gościnny ogarnięty calutki łącznie z oknem, ide zaraz do kuchni, tam to też jest co robić w szafkach...pokoje dzieci na jutro zostawiam a wieczorkiem jeszcze wc posprzatam.

moi śpią, a ja cały stołowy ogarnęłam łącznie z czyszczeniem skór i myciem za meblami. okna wymyłam w weekend z mamą. no i reszte odkurzacz zrobił, ja tylko umyłam. ale właśnie byli panowie wodomierz mi zmieniać i kurrrrrrrrrrrrrrrrrrr mac po mojej umytek podłodze w ośnieżonych gumofilcach. i trzaskają drzwiami. aż powiedzialam, ze dzieci spią i proszę nie trzaskać. ale to tylko faceci mogą tak się zachowywać ...i te gumofilce w błocie. OMG
podwójna robota. :angry::angry::angry:

future bo kobieta by sie zapytala czy moze w takich butach wejsc;-):-D
mi ostatnio gosciu w mokrych butach wlazal na dywan welniany o malo mnie nie strzelilo:wściekła/y:

Hello...
dzis czas mi szybko ucieka
rano bylam na miescie dokupilam jeszcze dzieciaka prezenty i juz wsio mam...:tak:
teraz musze je spakowac ktoregos dnia jak ich nie bedzie...
potem zupke pieczarkowa na jutro juz ugotowalam i na 19 jeszcze do tego dentysty
kurcze nie chce mi sie jechac jeszcze tak daleko :confused2:
Jutro na 14 do przedszkola na wigilie :tak:

Future to ci panowie robote dali hehe..:-p

Uciekam pewnie dopiero jutro zajrze !!

reklama
hej i tu
Future trza bylo skrzyczec panow
owca- u was oatnio ciagle cos z tymi zebami zycze co by juz nikogo wieicj nie bolaly:)
ja tez w sobote troche posprzatalam zrobilam kuchnie szafki pomylam blleee nie lubie kuchni wszedzie te tluste szafki bo nie mam okapu,,,,,

Do góry