reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mój m. pojechał dzisiaj w konwój z więźniami do Poznania. Tak bardzo się boję jak jeździ w konwoje. Co z tego,że ma kamizelkę jak do obrony ma tylko gumowe naboje:-(.
Cały dzień będę siedzieć i myśleś czy wszystko ok bo telefonu też nie może mieć.

reklama
Natala powazna robota !!!
ale bedzie dobrze wroci szybko zobaczysz....:tak::tak:

ja znikam bo chce pare bluzeczek na sprzedaz wystawic po szymku
:tak:

no wlasnie troche krotka...najwyzej ja odsprzedam jak bedzie az za krotka...

no jak cos to wpadnijcie do nas ale popoludniu jak moj chlop sie wyspi moze tak byc na 16 jak cos :tak:
:tak:
A nie mozesz poprostu oddac ??Mój kuzyn ma lumpka w gorzowie i klienci maja 2 dni na zwrot towaru albo sie poprostu dogaduj ze jak Ci ciuszki nie podpasują to czy mogłabys oddac nastepnego dnia.Ja tak robie w drozszych sklepach ale u nas w wiekszosci jest 16 dni na zwrot towru bez podania przyczyny.

Natalka nic sie nie martw bedzie dobrze.Buzka
Rety jakiego ja mam dzis lenia ide sie ogarnąc i porobic cos pożytecznego heheh

Ostatnia edycja:
Ja chyba oszaleje od tej pracy. Kiedyś Międzyrzecz był tylko więzieniem przejściowym a teraz normalnie odsiadują tu wyroki-recydywiści, mordercy i wszystko co najgorsze:-(
Nie nawidzę konwojów i alarmów w jednostce. Cały dzień myślę czy wszystko jest ok. A najgorszy jest ten brak kontaktu przez kilkanaście godzin. Teraz będę siedzieć i ryczeć dopóki nie wróci. Co oni mogą zrobić tymi gumowymi kulkami? On sam się boi jeździć w konwoje:-(

A nie mozesz poprostu oddac ??Mój kuzyn ma lumpka w gorzowie i klienci maja 2 dni na zwrot towaru albo sie poprostu dogaduj ze jak Ci ciuszki nie podpasują to czy mogłabys oddac nastepnego dnia.Ja tak robie w drozszych sklepach ale u nas w wiekszosci jest 16 dni na zwrot towru bez podania przyczyny.

Natalka nic sie nie martw bedzie dobrze.Buzka
Rety jakiego ja mam dzis lenia ide sie ogarnąc i porobic cos pożytecznego heheh

narazie nie ma problemu,musi najpierw przymierzyc ale podukt innych spodniczek co ma w domu to nie bedzie tak zle :tak::tak:

cykne jej fotke jak ubierze :tak:

hej mamusie
ja mam chwilke czasu Nati kimka. Teściowa i teściu sa w domu a wieczorem Paweł bedzie no i wkoncu moge do domu jechac!!
ok ide bo o 14 mam pogrzeb

a Kasiu jak Ci powiem co sie dowiedziłam padniesz

Ostatnia edycja:
No to umieram z ciekawości!
Nasze sprawy idą REWELACYJNIE!!
niedługo się pochwalę!
ide robic obiad

Madzia o 17 przyjdziemy na kawke:)

reklama
No to umieram z ciekawości!
Nasze sprawy idą REWELACYJNIE!!
niedługo się pochwalę!
ide robic obiad

Madzia o 17 przyjdziemy na kawke:)

ok to czekamy
zdaze zrobic murzynka hihi :-):-)

a co to za sprawy?? pochwal sie bo ciekawska jestem..
w totolotka wygralas???:-D
:-D
:-D

Do góry