reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja wlasnie rosolek gotuje sernik sie piecze..musialam zrobic bo mi sie termin konczyl:sorry2:akurat bedzie na deser;-)
bylismy na zakupach jeszcze
mi zostalo jeszcze umyc kafelki w lazience i poprasowac zanim moj wroci to juz bedzie odpoczywanko;-)
trzymajta sie

reklama
marzenka ty sernik a ja mysle nad makowcem zeby upie, iddalnie nadaje sie do mrozenia:tak:
ja to bede ostatnie szlify robic w sobote bo do soboty to mi nabrudza a raczej pies natupta

ja wlasnie slucham sobie muzyczke w kuchni i robie moje paszteciki
tzn ciasto wyrobilam tylko teraz sie modle zeby mi cos uroslo jeszcze haha :-D:-D
bo z tym mam zawsze problem zobaczymy za kilka chwil ;-)

Aniolek to dobrze ze dzis ciut lepiej ...:tak:
Marzenka to serniczek do kawki bedziecie mieli..

ja to chociaz nie musze piec my malo ciasta jemy wiec ide na latwizne i po kawalku nam kupie :tak:

Dobra uciekam cebulke kroic :tak:

wróciliśmy od lekarza.
Gustek to złote dziecko, przespał w foteliku 5 godzin.
Hesia dostała diphergan i probiotyk. ważne, że osłuchowo nic. czystko. nie jest odwodniona. a rano zwymiotowała po bułce wrrrrrr

ciacho a no jakos leci jeszcze jutro do pracy i wolne do 7 bedzie.
A nie chwalilam sie ze 2 bratowa juz urodziła własnie dzisiaj do domu wyszli i jak na zlosc jeszcze Kacper znow dostał goraczke i ledwo weszli musieli mu szybko zbijac....

future Zuzi w szpitalu też Diphergan dawali:tak: zdróweczka dla córci!
Ja sernik w sobotę upiekę bądź w niedzielę i murzynka też, makowca kupię bo nie umię go piec nie robiłam nigdy jeszcze:no:
Nic dzisiaj specjalnego nie robiłam tylko Zuzi pokój ogarnęłam jeszcze Pawełka no i łazienka z wc. Jutro mój ma służbę to cały dzień sobie będę grzebać.

hej
kurier mnie obudzil o 7 w szoku bylam ze tak wczesnie:szok:ale sie wczoraj nie wyrobil
bylam zapisac dawida do lekarza bo dodzwonic sie nie mozna tak i mamy na 11-40 dobra godzina bo jeszcze do miasta musze i do pracy:tak:
ciacho ja tez bede mrozic bo mi zawsze dwa dlugie wychodza zawijane to bedzie akurat:tak:
jeszcze rybe po grecku bede robic pierwszy raz zobaczymy jak mi wyjdzie..:tak:
kuferek o boze jak ja sie ciesze:-D:-D

dzien doberek z rana !!
wczoraj upieklam te paszteciki , ciasto w miare wyszlo ale nie uroslo tak jak powinno :tak:
ja to mam dwie lewe rece jednak do drozdzowego hehe wyszlo takie jakby bardziej kruche ciasto
pewnie cos zle zrobilam ;-) ale co tam wazne ze zjadliwe :-D
Dzie bede piekla ciasteczka maslane te co ostatnio przynajmniej wiem ze mi wyjda haha :-)
zazdroszcze wam tych makowcow uwielbiam a nie umiem zrobic :zawstydzona/y:

Marzenka to kurier ci niespodzianke zrobil,dlugo na to nie czekalas postarali sie i szybko przyslali :tak:
bedziesz miala zajecie w swieta :-)

Ciacho u nas dzieciaki dopiero 7 stycznia ida do szkoly, zwariuje z nimi tyle czasu :tak:
u was kiedy ida ??

To tyle narazie i uciekam !! milego dnia :-)

reklama
Hej
owca u nas Zuzia idzie już do p-la 2 stycznia i chyba wszyscy tak:tak:
Dzisiaj sama z dziećmi m na służbie ale od jutra wolne ma:-) Zeświruje sama dziś z moją dwójką:szok::-D

Do góry