reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam niedzielnie !!
wczoraj sie zasiedzielismy u znajomych i dopiero po 21 bylismy w domku , ale bylo fajnie ;-)
A dzis siedze w kuchni od rana i pichce
zrobilam pierwszy raz likier czekoladowy na spirytusie mniam :-D
a teraz farsz na golabki a pozniej zawijanie :tak: i bedzie jedzonko na nowy rok :-)
Dzis urodziny mej tesciowej , trzeba wykonac telefon hehe

Mati fajne dzieciaczki :-) moze jednak maz sie namysli i pojdzie z toba :tak: bo tak samemu to troche dziwnie :confused:

my planow nie mamy , siedzimy w domu :tak:

Milej niedzieli :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Owca- widzę, że przygotowania do nowego roku pełną para. Ja jeszcze krokiety zamrożone mam, które miły byc na święta , ale zapomnialiśmy, więc teraz wyciągnę i jeszcze jakiś placek zrobię i styknie.
Ja na 12 do Kościółka z młodym, m nie chce iśc:confused:więc sami pójdziemy. Potem do tesco, jakieś zakupy drobne i do domu. Ja sylwestra w domu z m i młodym, nigdzie nie idziemy, kupimy winko i szampana i wieczór zleci.

owca ja tez cos zrobie do jedzenia tylko co...? pewnie dzieciakom zrobie muffinki z jakas smieszna gora:-D
moje uwielbiaja gyrosa to pewnie tez zrobie a kupilam szampana bezalkoholowego-zaszalalam:-D:-D
widze ze domowe sylwestry gora:-D

Witam my tez sami na sylwestra i jak dziewczyny nie poszłabym raczej bez mojego nigdzie....:)
Dzisiaj o 15 mamy mieć gości znajomi z córcią przyjdą no i jakoś po południe zleci;) Na jutro poodmrażam co jest i jeszcze zrobię zakąski w postaci szaszłyczków....może jakąś sałatkę na szybko i jajka w majonezie, po cóż więcej skoro sami;-)

A ja Ci mati zazdroszczę wyjścia bez małych. Niestety nawet nie mam gdzie iść, w sumie w Gorzowie nie mam żadnych znajomych, jakbym chciała na sylwestra to gdzieś jechać bym musiała, a to już odpada. I nie widzę problemu, że bez męża, jak nie chce to nie :-p

ja tez nie widze problemu,ze bez meza. ale jednak wolalabym z. ale jak nie chce. my chyba w domu. jzkos mam w dupie sylwestra. nie potrzebuje takich okazji do imprezy. a zreszta co to za okazja. ja jakos nigdy nie specjalnie lubilam sylwestrowe zabawy.

jezeli komus nie robi robi roznic czy z mezem czy bez to jak najbardziej i kazdego sprawa
ale jak ktos nie ma na codzien meza to watpie zeby spedzil osobno taki dzien

reklama
Do góry