FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ciacho my mamy takie zielone kosteczki. w prysznicu zamiast brodzika - beznadzieja. prezentuje się ladnie, ale fugi pozachodziły i wygląda to okropnie. na lato bedziemy zmieniac. mamy na wannie, znaczy pionowo wanna jakby obita w to, i to jest super, pięknie wygląda. ale mamy tez jako poleczki przy wannie. eh...szkoda słow. czyścze regulatnie, a mimo wszystko wyłazi kamien.
na podłogę bym się nie zdecydowała, chyba ze bylaby ciemna fuga. np szara, to spoko.
ja teraz jak rodzice tu zrobili ten dom, to na pewno duzo z ich "pomyslów" nie bede brała, bo się nie sprawdziły.
np błyszczące kafelki się na wsi nie sprawdzają, chyba, ze ktos jeździ na szmacie, ale u nas się wytrze, i za 15 minut trzeba znowu. nawt bosą stopę widac. to tez wina kafelek.
a w gorzowie na 4 pietrze mielismy, i pies na górę juz sobie nogi po klatce otrzepal i spoko. a tu jednak nie. i jesien i zima to wogole odpada. najlepiej nie wychodzic z domu...
albo wlasnie te fugi. Moi rodzice mają fugi zielone w lazience. PORAZKA. never again!
Aniolek - jesteś jesteś ;****
a dzis byl u nas elektryk, i mam sobie wybrac jkakie chcę swiatła i gdzie, bo on musi kable powyprowadzac. jupi......
na podłogę bym się nie zdecydowała, chyba ze bylaby ciemna fuga. np szara, to spoko.
ja teraz jak rodzice tu zrobili ten dom, to na pewno duzo z ich "pomyslów" nie bede brała, bo się nie sprawdziły.
np błyszczące kafelki się na wsi nie sprawdzają, chyba, ze ktos jeździ na szmacie, ale u nas się wytrze, i za 15 minut trzeba znowu. nawt bosą stopę widac. to tez wina kafelek.
a w gorzowie na 4 pietrze mielismy, i pies na górę juz sobie nogi po klatce otrzepal i spoko. a tu jednak nie. i jesien i zima to wogole odpada. najlepiej nie wychodzic z domu...
albo wlasnie te fugi. Moi rodzice mają fugi zielone w lazience. PORAZKA. never again!
Aniolek - jesteś jesteś ;****
a dzis byl u nas elektryk, i mam sobie wybrac jkakie chcę swiatła i gdzie, bo on musi kable powyprowadzac. jupi......
Jakoś to się wszystko ułoży. Humor mam choć nerwy na wieczór miałam nie małe ..... 

a poza tym ja to sobie moge chciec wybor bedzie z M dyskutowany bo nam obojgu ma sie podobac

ale kafle pojda po calosci scian i bedzie kabina prysznicowa zamiast wanny bo u nas tylko mloda korzysta z wanny i niestety beda wycinane oscieznice ooo juz jestem chora no i ta nieszczesna elektryka, zeby zrobic trzeba caly przedpokoj ktory de facto i tak jest do remontu ale mamy blazerie i wszystko z drewna i to wola o pomste do nieba za wyglad