reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
owca ale czemu niby mialaby sie na nas obrazic:eek:
ja tez mam dosyc zimy
dobra znikam bo musze ogarnac domek a siedze z dupa i sie ruszyc nie moge,zapuszcze muze i pojdzie latwo:-D

hej ho ;)
Megi torcik piękny a pewnie jeszcze lepiej smakował :)
Ja robię sałatki dla babci na 88 lat i placek - dzis dzien zalatany bo poźniej na imprezkę do niej. Do miłego lecę bo się nie wyrobię

Marzenka to taki zarcik hehe :-D:-D;-)...z ta obraza ;-)
ja juz posprzatalam zostalo tylko pranie powiesic :tak:
ja codzien sprzatam wiec nie ma takiego syfu...

Megi wazne ze smakowal , nie wazne jak wygladal hehe :-) i ze mezus zadowolony to sie liczy :-)

Aneteczka u mnie tez nie wazne o ktorej mlody zasnie i tak wstaje o swojej porze...:-p

Ja mam w poniedzialek wizyte u okulisty z mloda , do kontroli po roku noszenia okularow ciekawe czy jakas poprawa jest :tak:

ciacho spoko loko :-D:-D
ja widzialam ,czytalam ale ja sie nie nadaje :no: i nie chce :no:
moze warto zalozyc ankiete i takie glosowanie zrobic :rofl2:

Madziarena udanej imprezki rodzinnej :-)

ciasteczko ja też odpadam, nie nadaję się na to a poza tym z czasem nie zawsze wychodzi a ja nie mam tak że siedzę często gęsto na forum:sorry:

hejka

jak na razie chrypkę mam. A co do moderatora to ja ze względu na dużą ilość dzieci też odpadam. Ciasteczko szkoda, że ci się już znudziło bycie moderatorem. Megi- bardzo ładny torcik. I zdrówka dla Męża, bo to on chyba ma 31 lat, mój rocznik :)

reklama
U mnie szaroltka się piecze...........yyyyymmmm jakie zapachy. Trochę ogarnełam chatkę, a za chwilę kładę małego niech sie prześpi i pozwoli mamie odpocząć:-p

kroma- zdrówka

megi - sto lat dla męża

Do góry