reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u mnie dziś smętny znów samotny dzień, no ale wrócilam do pracy to szybciej zleci a jutro już mężulo będzie :)
Marzenka udanych plotek !!
Zdrówka dla kaszlących brzdąców - moja też kaszle ... ciągle :/ ;)

reklama
alez pustki:confused: doszly moje otoczaki na sciane:-):-):-) jutro beda kladzione ojeoje i podloga w przedpokoju i bedzie gitara
a wy gdzie jestescie?

Witam
U nas po staremu, Zuzia w p-lu, Pawełek baje ogląda a ja śnaidanko jem i trzeba z lekka ogarnąć mieszkanko. Później po Zuzie po 12stej , obiad i jakoś żeby zleciało. Mężuś na służbie więc sami w domku.

hejo:-)
yolanta co tam?
megi u mnie tez monotonia;-)
nic sie nie dzieje;-)
ciacho czekam na fotki juz po remoncie;-)
ja dzis robie barszczyk z ziemniaczkami i cebulka;-)chodzi za mna juz od kilku dni;-)

ninja sobie zagląda czasem, ale ostatnio nie ma za dużo czasu. Małża miałam ostatnio w domu, bo sobie zaległy urlop z zeszłego roku wziął i nawet tu nie zaglądałam :zawstydzona/y: teraz podczytuję i szukam gdzie by się tu wbić :-p

Gabryś do przodu raczkuje jak burza, staje przy czym się da i ogólnie jest wszędzie na raz, to też czas ogranicza. A jak śpi to obiad zrobić, pranie, coś ogarnąć. I czas znik znik!

Ale buziole dla wszystkich obecnych i nieobecnych, pamiętam o Was czasem :*

reklama
Yolanta- daj jakieś jego fotki i jak to szybko zleciało, jeszcze dwa miesiące i roczek będzie.

A ja byłam na usg i już mi mówiła, że jednak dziewczynka a potem jej siusiaka pokazał, fotka jest, więc będzie chłopak. Powiedziała, że bardzo rozrabiał, ja tam nie czuję jego ruchów. Śmiałam się bo wszystkie moje dzieci już czułam a tego nie czuję a najwięcej szaleje jak widać w brzuchu. No cóż mogę pomarzyć o spokojnych dzieciach. Na plusie jestem 1 kg, w sumie jak na razie na plusie 2,5 kg.

Do góry