reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kroma to jednak synus bedzie , macie juz jakies typy co do imienia ?
ty to wcale nie tyjesz hehe tylko w ciazy chodzic ;-);-)

Madziarena i jak wizyta napisz cos :tak::tak:

Yola wlasnie dawaj jakies foty synusia :-):-)

Dobranoc pchly na noc :happy2::happy2:

reklama
Owca na początku u mnie normalka takie małe tycie, zaraz nadrobię. Sezon na lody się zbliża. Imię chyba Antoś.

A mnie dusi, mam tylko syrop brać.

kroma ale fajnie ze juz wiecie. gratki za synalka. niech zdrowo rosnie w brzusiu. imie piekne, zreszta pewnie pamietasz, ze gutek do konca byl antosiem haha a w szpitalu podjelismy decyzje. dopiero jak sie urodzil.
ciekawe jak madziareny wizyta

dzien dobry
kroma jednak synus, a antos fajne imie:-), u mlodej w klasie jest antek, z wygladu aniolek ale taki z rogami ;-)

hejoł
gratulacje Kroma :) drugi pisiorek :) Olka będzie miała komu matkować fajnooo !;) Ja tam wolałabym córcię bo ciuszków mam dużo, a mężu chce syna :) się okaże ciekawe kiedy dzidzia na pokaże co ma między nóżkami :)

Witam z kawusia !!

madziarena napisz jak wizyta ? nic nie mowisz :baffled:

Kroma my tez mamy w rodzinie antosia hehe fajne imie :tak::tak:

ciacho jak remoncik posuwa sie do przodu??

Cześć
A mój synuś dziś w nocy grandził, wzięłam go do siebie, rzucał się po łóżku w końcu wylądowałam z nim u niego w pokoju, zasnął w koncu ale ile się męczył masakra, nie wiem co mu odbiło:/ Teraz zasnął łobuziak mój, Zuzia w p-lu a ja czekam na m aż ze służby wróci.
kroma fajnie że synuś będzie, oby zdrów był;)
madziarena no racja napisz coś o wizycie wsio ok?

hej
kroma fajnie ze synus;-);-)ciekawe czy u mnie bedzie wiadomo na 4d:tak:ale to pod koniec marca ide dopiero;-)
ja mam 2 kg na plus ale i tak sie ciesze ze tylko tyle bo myslalam ze na tym etapie bedzie juz z 5 kg na plus:tak:
no wlasnie tych lodow sie boje to chyba bedzie moja zmora:crazy:bo juz mam ochote:tak:imie ladne ja mysle o adasiu jak bedzie chlopak podoba mi sie;-)zreszta dawid ma na drugie adam a tych adasiow teraz malo tak mysle:tak:chcialabym :tak:ale juz sama watpie czy chlopak bedzie bo te mdlosci mnie myla i niewiem sama..a jak dziewczynka to alicja paulinka kamilka nina haha ja tu pisze a co ciekawe moj nic niewie o takich typach hahahha:-D
owca jak tam w nowej pracy?
ja dzis mam wizyte ;-)mam nadzieje wszystko bedzie grac:tak:
no wlasnie cos ta madziarena malo pisze o swojej wizycie:crazy:
aaaaa megi zapomnialabym dawid tez mi takie akcje robil i to czesto ze niewiedzialam o co mu chodzi..tak jakby cos mu sie snilo i w szoku byl:dry:pamietam ze niezle sie nameczylam zeby przestal wrzeszczec

Hejka

Ja też po wizycie... Wczoraj mnie głowa bolałą i nie zajrzałam do was :baffled:.

Maluszek ma 6,1cm , serduszko 170/min, genetycznie wszystko oki, ruchliwe baaardzo, dostała z 6 zdjęc, jakoś tak stres ze mnie zszedł i chyba zaczne spokojniej się cieszyc z ciąży... Za 2tyg znowu wizyta (bez USG) bo muszę co miesiąc kontrolowac progesteron... A ostatnio robiłam na 11.02

MARZENKA ja jem lody, to jedyne słodkie w sumie jakie spożywam... No i waga narazie 0,5kg na plusie :-)

KROMA gratki synusia, u nas nie widac... Maluch na brzuszku leżał :p

Głowa mnie od wczoraj boli, albo ciśnienie, albo stres ze mnie schodzi, słoko wychodzi, mam nadzieje że będzie cały dzień ładnie to młodego po przedszkolu przeciągne, w piłke pokopiemy...

reklama
Do góry