reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

mnie też boli głowa ale dziwnie bo aż cała szczęka, oj chyba wiosna idzie. Jadżka- wysokie tętno u dziecka to mówią, że na dziewczynkę. Chłopaki jaja szybko pokazują. Marzenka- ja mam mdłości jak z Olką i syfy na twarzy, a jednak jajka są. A mi się imię Adam podoba, tylko u nas pełno w rodzinie Adamów.

reklama
laski nijak maja sie dolegliwosci i wygalda do płci dziecka, przy starszej mialam mdlosci przez 2 miesiace non stop, i zero pryszczy przy drugim jakbym w ciazy nie byla jedynie brzuch:-D
jestem dzisiaj ztryna na maxa ale jutro jak dobrze pojdzie bedzie koniec przedpokoju i zostanie ie lazienka i wc ale to musi wyschnac wszystko a schnie juz tydzien:baffled:

naczekalam sie 2,5 godz na wizyte masakra,,moj lekarz idzie na operacje i miesiac go nie bedzie i sie panny obudzily z wizyta:baffled:
poki co mam dwojke dzieciakow w domku smiesznie sie bawia:tak:
na wizycie ok dzidzia ma 7,8cm i ma sie dobrze;-)
milego wieczorku

hey
Mnie tez głowa boli jakas masakra

A fakt zabobony o wyglądzie itp nie są nic warte mi z Zosią wszyscy mówili że chłopak będzie nawet pediatra Nati mówiła że mam brzuch na chłopaka no ale na 3d nie dało sie nie zauważyć co tam jest pomiędzy nogami ;-)

Mi tam obojętne co będzie, ale wszyscy wkoło dorzucają mi jakieś kolejne dowody na dziewczynke... A ja sobie myśle że chyba wolałabym drugiego synka, ale co będzie to będzie, ważne że dobrze się rozwija...

KROMA troche czytałam o tym rozpoznawianiu płci w tak wczesnym etapie... to co dzeici mają teraz między nóżkami to się zwie NUB i jedynie po odchyleniu tego (to jaiś fałd skórny jest) lekarze oceniają, ale jak dziecko na brzuszku lerzy to siłą grawitacji ten fałd mocno się odchyla... Oczywiście mówię o etapie na jakim ja jestem, bo ty to już masz napewno jajeczka ;-P

Nie pospałam w dzień, po południu się zachmurzyło to i za bardzo nie pospacerowaliśmy, głowa mi przeszła po tabletce tylko na chwile więc lepiej spac ide...

czesc laski
a padlam wczoraj chyba juz po 20 nawet nie zdarzylam mlodemu poczytac na dobranoc:baffled:no tak to jest jak sie nie spalo od 5-30 i zadnej drzemki w ciagu dnia
jadzka ja w 12 tyg wiedzialam na 3d ze chlopak teraz zle dzidzia byla ulozona i nie bylo widac a tez podejrzewam ze niechcial mi mowic nawet jakby widzial bo to nic pewnego jeszcze,moj gin powiedzial ze na nastepnej wizycie bedziemy szukac;-)

marzenka kto wie co tam si chowa;-):-D
ja wczoraj padlam tez o 22 ale spac nie moglam tak mnie plery bolaly i o 5 juz nie spalam:baffled: od noszenia tych kafli

reklama
megi u ciebie pewnie tez juz slonecznie, piekna pogoda tylko troche wieje:-D ale wole to niz ma byc pochmurno:tak:
wlasnie podloga skonczona w przedpokoju ale zostalo wc i lazienka ale musimy czekac na zmilowanie niebios zeby szybciej schlo:baffled:

Do góry