reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej, dzieki dziewczynki.
Hesi dziś urodzinki zrobilismy, zdjęcia zgram pózniej.
tort pyszny, najadłam się za pięcioro. czas chyba na wiosne coś zrzucić haha.

Helenka zadowolona, chociaż nie do końca wiedziała co się dziąło. chyba nie kuma jeszcze wszystkiego.
Ale zagięła wszystkich liczeniem po angielsku. i nie po kolei wyklepane, tylko ja jej pisałam, a ona mówiła głośno. ale byli tyl;kop dziadkowie i kuzyn ;)

aha, dziewczyny jak macie ochotę to zalajkujeci mi zdjęcia Gucia i helenki pliiiissssssssss

https://www.facebook.com/photo.php?...8716970.-2207520000.1363446413&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?...592.1073741828.247478458716970&type=1&theater

reklama
hejka

ja tutaj tak późno, ale byłam u teścia na imieninach i dopiero wróciłam. Rozebrało mnie jakieś choróbsko, bo nie mogę mówić.

Future- sto lat dla 2 latki z okazji urodzin.

hello
future to czekamy na fotki:tak:fajnie ze impreza udana....ja robie malemu w piatek ciekawe jak dzieci beda sie bawic;-)
kroma zdrowka dla ciebie...musimy uwazac na siebie:tak:ja wstalam :tak:bo musialam herbatke ciepla zrobic na te gardlo bo z nocy najgorzej jest.przygotowalam wczoraj tez obiadek na dzis i bardzo dobrze ze tak zrobilam dzis tylko pyrki ugotuje i kotlety obtocze w bulce i wsio obiadek bedzie;-)

dzien dobry
kroma, marzena zdrowka
marzenka masz sie z tym gardlem a bylas u lekarza czy nie po drodze cie?;-)
piekne slonce za oknem:-)

hejoł My też wczoraj późno wróciliśmy byliśmy u mamy i tak jakoś czas zleciał. Mała padła po drodze i wstała dziś o 9:00 teraz koloruje. Enter mi nie działa :/ Marzenka z gardłem idź do lekarza może to angina męczysz się niepotrzebnie da ci antybiotyk i od razu przejdzie - wiem cos o tym ! My tez na obiad kotelty z piersi, ziemniaczki, pieczarki i buraczki. Ale obiad gdzie ok. 15 bo mezu ze szkoły dopiero wróci. Do miłego !

no przejde sie do lekarza..tylko sie boje bo mam jakies 2 km do lekarza na pieszo a niechce sie znow zalatwic....jutro zadzwonie to zobaczymy na kiedy mnie zapisze...ja nie mam goraczki ani nic drapie mnie tylko w gardle i sline ciezko przelknac ale jak po tych zatokach bylam na kontroli w styczniu to mowila ze mam wezly chlonne powiekszone;-) katar bym bardziej zwalila na ciaze czytalam ze sluzowki sa podraznione i tak sie moze dziac ale lepiej niech lekarz obejrzy...

witam wieczorowo:-)
alez dzisiaj wialo:eek: marzenka idz idz lepiej sprawdzic, ja tam w zadnej ciazy nie chorowalam nawet na przeziebienie a tez w obu sie na zime zalapalam

No dokładnie Ciacho - Marzenko do lekarza !! Ja rodziłam w grudniu i wogóle nie byłam chora, zero kataru nic ! A ból gardła, problemowe przełykanie śliny to już może być angina, bo długo cie trzyma !

reklama
Dzien dobry !!
i znowu poniedzialek wrr...
mloda zaraz wybywa do sasiadki i beda razem siedzialy poki ja nie wroce :tak:

ciacho u nas wczoraj tak wialo a dzis juz nie ...:-)

Uciekam milego dnia !!:-)

Do góry