reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
halo
Oh jaka piekna wiosna na dworze ta zielen te kwiaty...:angry::angry:
kiedy ta zima odpusci w koncu szlag by to trafil ja chce wiosny aaaaaaaaaa
Ciacho w kurtce nie widac z czego ;] Ale juz widze ze brzuch zmalal :):p
Jasiek kaszle cos i smarka i mnie tez cos zaczyna w gardle drapac ale co sie dziwic jak wczoraj mialam 11 stopni w pracy brrrrr

niedlugo powiemy ze mamy piekna zime tej wiosny:baffled:
ale to sie poprawa nie zapowiada jezeli chodzi o temperatury:dry: ja tez chce juz wiosny

U nas tez zasypało wokoło. Ja też chcę wiosny a dziś w PNŚ mówił prezenter pogody że na święta ocieplenie a po świętach znów chłód, no NIE!!!!!:no: Pogoda zmienna jest oby ta zima długo nie zasiedliła u nas. Zuza w p-lu, uparła się że ona idzie i już. W domu wczoraj świrowała już nie wiedziałam co za zajęcia mam jej wymyślać. Kaszel ma nadal ale nie widać by chora była, jeśli pani nic nie będzie mówiła to pójdzie też jutro, zobaczę.

Mego moja też nie chce w domu być bo się nudzi - jednak nie ma to jak przedszkole, dzieci, zabawki, zajęcia!
No cóż ... masakra jakas z ta pogoda ... nic nie poradzimy możemy jedynie marudzić !!!! BLEEE

dziewczyny jedyny plus w tym wszystkim ze nie ma az takiego mrozu!!!!
no nic fasolka wyszla pyszna;-)ide ogarniac do kuchni i po synka lece:-)
milego dnia

hejka pamiętacie mnie jeszcze?

My też chorzy.. tzn. Kubcio ma tylko katar, ale ja na antybiotyku od wczoraj. Mam ostre zapalenie gardła, załadowane zatoki, bolą mnie wszystkie mięśnie.. oby mały nie załapał czegoś poważnego :( Kierowniczka w pracy wściekła, że mnie nie ma.. paranoja jakaś:-(

reklama
Witam !!
wstawac spiochy :tak::tak: my zaraz wychodzimy juz z chalupki...

Aniolek pewnie ze pamietamy ;-) zdrowka dla ciebie kuruj sie a szefowa nie przejmuj sie...co za ludzie :wściekła/y:
jakby sami nie chorowali nigdy...

U nas zimno ale narazie sniegu brak , jest sucho i oby tak zostalo choc nie wierze w to..!
za tydzien smigamy do Pl..i przeraza mnie wasza pogoda :wściekła/y:...

Milego dnia :-)

Do góry