reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
aniolek zdrowka i pamietamy :-)
owca moze za tydzien juz sniegu nie bedzie:-D
ja sie juz wkurzam codziennie budze sie po 5 jak moj wstaje do pracy niespie w dzien a po 20 juz padam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chcac niechcac zasne:wściekła/y::wściekła/y:
zjem sniadanko ogarne i ide do biedry bo pusto wlodowce i do lump zajde dostawa dzis;-)

reklama
hej
Marzenka to nie wstawaj tam wcześnie :) ale szczerze ja wstaję o 6:00 i o 21:00 już mi sie oczy kleją. NIe wyrabiam na serialach ... a szkoda ... dobrze, ze mozna w necie nadrobić hehe
Znowu pogoda do bani ! Jutro 1 dzien wiosny i co ? śniegowo ! Ehs szkoda słów :/
Ja dzis na ta wizyte tylko tak sie zastanawiam czy nie za czesto te usg - mialam 11-go robione :/ kurcze chce oddać wyniki i jakos zakonczyc sprawe ciazy z tym lekarzem ... wole u mnie chodzic bliziutko - 5 min od odmu a tam 35 km :/
Aniołek - skąd ja to znam ? Ja z gorączką nawet do pracy musiałam iść ... prywaiciarze !
Owca za tydzien u nas bedzie ciepło a u Was śnieg :p

madziarena ale ja nie wstaje.conajmniej do 7 wlozku leze czasem przysne na chwile czasem nie...
co do usg to ja nieuwazam ze czesto..ja bylam w pierwszych tygodniach ciazy wponiedzialek na usg a w srode znow poszlam bo plamilam,,,przynajmniej sie czlowiek uspokoil

Laski gdzie wy ?? :szok::szok:..
caly dzien nikogo nie ma ? az dziwne :crazy:

Future gdzie ty sie podziewasz?

cieszylam sie ze sucho u mnie a tu napadalo sniegu i juz bialo jest wrr...

owca ja mam dopiero chwile bo jeszcze konczy sie remont a raczej juz taka kosmetyka tam szafka, tu listwa i takie tam no i jeszcze wyjscie na sluzbe basenowa:-D

reklama
hej
wizyta - ok serduszko bije, wszystko super
znów śniegowo dzisiaj :( masakra jakaś - gdzie ta wiosna???
Marzenko - 100 latek dla Dawidka !!! Spełnienia marzeń !

Do góry