Jadźka- no mało ci urósł, ale ty masz inną budowę i masz fajnie bo szybciej ci fałd zniknie, a mnie wywala brzuch do przodu jak piłkę i potem będę łaziła z workiem jeszcze z 3 mce.
No ja to mam fałd jeszcze po ciąży z młodym, skóra mi wisi, brzuszki nie pomogły, ja zawsze miałam nogi szczupłe ale brzuch balon, teraz wisi skóra i po tej siąży też pewnie tak będzie, moja mama ma identycznie...
hej
Bylsimy dzis u rodzinnej kazala zrobic toksoplazmoze i bolerioze i w czwartek usg brzuszka. Ja sama dorzucilam powtorke morfologi i wyniki juz lepsze niz przedtem moze to juz taka jego uroda a czlowiek sie naczyta i sobie wkreca Bog wiec co ale my matki juz tak mamy
Ja dziś z młodym byłam po skierowanie do alergologa i spytałam naszej o te węzły, bo młody ma za uszkami, na karku i jeszcze mu dodatkowo ostatnio na szyjce jeden wyszedł, i powiedziała znowu że one jak raz wylezą to już będą, i przy każdej infekcji będą się powiększac... USG brzuszka mieliśmy już 2 razy w tym raz w tym roku, ale teraz jeszcze kazała zrobic USG struktury wezłów prywatnie bo ona jako rodzinna nie może skierowania dac... No i za tydzień idziemy no i morfologie z rozmazem mamy zrobic...
MARZENKO ty bierzesz sam magnez? masz jakiś konkretny czy to jakikolwiek może byc?
Ja dostałam skierowanie do poradni chorób wątroby, testów alergicznych nie mogę w ciąży zrobic, ciekawe czy jak karmic będe...
Młody dostał Zyrtec, i na kaszel... Pojechaliśmy do alergologa ale lipa bo akurat urlop... Ale za tydzień mamy te usg i pojedziemy od razu zapisac się do alergologa...
Ogólnie to czasu mało na cokolwiek, ciągle coś, a jak wolne to na dworze z młodym, ale dobrze bo chociaż mi tygodnie lecą...
Maleństwo (jakoś się nie mogę nastawic że to dziewczynka

) szaleje... W ciąży z Kacprem to dopiero zaczynałam czuc kopniaki, a tu już jednak od ponad miesiąca czuję to już teraz mocno fika, i ciągle przy pęcherzu, i najwięcej z wieczora

Jak chcę iśc spac... Bo ostatnio to mnie szybko spanie łapie ale ogólnie czuje się fajnie, tylko wczoraj mnie troche brzuch pobolewał, ale to termin miesiączki by wypadał mniej więcej więc pewnie stąd te bóle