reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka

MARZENKO no jeśli potwierdzi się dziewczynka to czeka nas całkowita wymiana garderoby... Ale dziewczyna M kuzyna zaoferowała się z ubrankami, jej mała urodzona na lato więc troszke inne sezony to zobaczymy co tam podpasuje reszte dokupimy, ale to planuje się wziąźc w lipcu najprędzej :-) no i nie będe napewno szalec :p bo z młodym mieliśmy ciuchów za dużo i teraz nie chcem się tak zawalic... No ja mam jakiś FILOMAG B6 i tam napisane że można po konsultacji z lekarzem... No a mam zalecony magnez od lekarza, i tak się zastanawiam nad nim...

KROMA no oby pogoda nas oszczędziła, a u Ciebie to i synka bo jak w lipcu urodzisz, to żeby nie musiał przez te gorączki przechodzic... No i młody wczoraj wziął raz zyrtec zobaczymy czy będzie działac

MADZIARENA ja z młodym jakoś w 20-21 czułam, teraz w 16, w drugiej podobno szybciej się czuje, ja wagowo dalej 2kg teraz więcej w ruchu jestem to mi 1kg spadł już... ALe ja miałam przed ciążą spory zapas więc lepiej niech waga stoi

Dziś była u nas Kacpra mała kuzynka, oj jaki młody był szczęśliwy, jakby mógł to by sam ją na rękach ponosił, i się pytał czy jego siostrzyczka też taka śliczna będzie :-D

hej.
dawid mi od wczoraj wieczora goraczkuje:eek:dzis juz tez obudzil sie z goraczka a ja jak na zlosc mam dzis wizyte i nie mam z kim dawida zostawic.
jadzka ja bym na twoim miejscu nie wytrzymala z rzeczami dla dzidzi do lipca:-D:-Dmnie bardzo cieszy jak moge cos dla dzidzi kupic....no i jak mam okazje to czemu nie brac;-)a jak bede miala za duzo czy czegos nie ubierze to wystawie paczuszke na allegro i sie sprzeda wiec jeszcze skorzystam na tym:tak:
wagowo dobrze sie trzymasz ale tak jak mowisz mialas duzy zapas;-)ja juz mam 7kg na plus,1kg mi spadl bo wiecej ruchu.wydaje mi sie ze jest ok.w biodra mi najwiecej poszlo poki co.....ale nie uwazam ze zle wygladam;-)zobaczymy co gin powie;-)
wogule jak sie cieplo zrobilo to sie lepiej czuje....jak nie w ciazy tak naprawde;-)
dzis skoro ze caly dzien w domu to chyba porobie porzadki w szafie u dawida zimowe rzeczy pochowam i zleci jakos.
wczoraj bylam ogladac wozek u kolezanki QUINNY SPEEDY - Sprzedajemy.pl taki ma....gdyby byl 4 kolowy to bym brala od razu ale ze 3 kolowy to lipa bo podobno na sniegu nie jest stabilny.moze ktoras chetna?

witam i zycze milego slonecznego dnia !!
ja zaraz musze wychodzic ech...kiedy posiedze w domku :-p:-p

Marzenka napisz potem po wizycie , moze Dawida podrzuc do jakies sasiadki :eek:
wozek troche nie w moim typie hehe 3 kolowych tez bym nigdy nie kupila :no:
ty chcesz nowy wozek kupic czy razczej uzywany?..

Uciekam juz...:-)

hej owca..raczej chce nowy i tu na miejscu kupie w smyku zeby miec gwarancje....bo jak mi cos pojdzie to co ja wtedy zrobie:eek:bede dbac o wozeczek a pozniej sprzedam;-)

hej hej
Fajny wózek, ale osobiście też bym 3 kołowego nie kupowała ;-)
U nas czas leci... zdrowiejemy.

Wiem, że u nie których z Was dzieciaczki szybciej wołały itp ale ja jestem dumna z mojej Michalinki, bo od ok tygodnia woła SAMA na kibelek kupkę (na nocnik nigdy siadać nie chciała). Bez żadnych specjalnych famfarów i namawiań sama zatrybiła i do dziś woła :-) Jestem z niej mega dumna :cool2: Siuśki będziemy się uczyć oddawać do kibelka jak będzie jeszcze cieplej, by mogła bez pieluchy biegać.

hej laski.
Słoneczko świeci znów zapowiada się dzień na dworze kurcze aż nie mam kiedy domu posprzątać :)
Marzenka co Dawidkowi ? Obserwuj a jak co to do lekarza ! Wczoraj moja mama mówi: jaki Ty masz brzuch o jaaa co to dopiero będzie w październiku ... aż się załamałam ... bo mi się nie wydaje, żeby on TAKI był ... na plus jakieś 1 kg, ale z Ami miałam tak samo dopiero od 25 tyg ruszyło. Ruchów nie czuję - cierpliwie czekam :) wizyta dopiero 6- go maja. Marzenka Ty dzisiaj - trzymam kciuki i czekam na relacje.
Ja tam chce upalne lato mimo ciąży i brzucha nie ma to jak piekne lato leżaczek i basen :)
Marzenka lipny ten wózek - 3 koła :/ fuujjj w śniegu nie ruszy a my musimy mieć "czolgi".
Uciekam pracować. Pozdrawiam Wszystkie !

ezoja to wielkie gratki dla malej:-)
madziarena no jeszcze troszke i bedziemy sie wylegiwac;-)
ogarniam szafy z zimowych rzeczy dzis pewnie bedziemy sie lenic bo co tu robic w domku;-)az szkoda ze wyjsc nie mozemy:eek:

reklama
hej laski
marzenko zdrowka dla mlodego i udanej wizyty
my dzisiaj mamy kontrolna u ortodonty a za miesiac zakladamy staly aparat, oj pojdzie kasy:confused2:

Do góry