Hejka
MARZENKO no jeśli potwierdzi się dziewczynka to czeka nas całkowita wymiana garderoby... Ale dziewczyna M kuzyna zaoferowała się z ubrankami, jej mała urodzona na lato więc troszke inne sezony to zobaczymy co tam podpasuje reszte dokupimy, ale to planuje się wziąźc w lipcu najprędzej :-) no i nie będe napewno szalec

bo z młodym mieliśmy ciuchów za dużo i teraz nie chcem się tak zawalic... No ja mam jakiś FILOMAG B6 i tam napisane że można po konsultacji z lekarzem... No a mam zalecony magnez od lekarza, i tak się zastanawiam nad nim...
KROMA no oby pogoda nas oszczędziła, a u Ciebie to i synka bo jak w lipcu urodzisz, to żeby nie musiał przez te gorączki przechodzic... No i młody wczoraj wziął raz zyrtec zobaczymy czy będzie działac
MADZIARENA ja z młodym jakoś w 20-21 czułam, teraz w 16, w drugiej podobno szybciej się czuje, ja wagowo dalej 2kg teraz więcej w ruchu jestem to mi 1kg spadł już... ALe ja miałam przed ciążą spory zapas więc lepiej niech waga stoi
Dziś była u nas Kacpra mała kuzynka, oj jaki młody był szczęśliwy, jakby mógł to by sam ją na rękach ponosił, i się pytał czy jego siostrzyczka też taka śliczna będzie