reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

Madziarena- ja mam też dwie lewe do pieczenia, a w ciąży to mi już nic nie wychodzi, więc się nie zabieram. Jedynie jeszcze tort mi wychodzi.

Ciasteczko- ja muszę się troszkę opalić, bo też będę blado wyglądać. Chyba, że jakieś kolory dodam. Mi się spodobała taka chabrowa ale rozmiaru nie było. Teraz weszły w modę takie landrynkowe kolory. Pierwszy raz idę w jasnej sukience na wesele. Zawsze miałam ciemne. Myślę, żeby kupić jakiś sweter i mam na oku dwa kolory chaber lub taki łososiowy ciemny.

A mnie młody zaczął tak kopać od kilku dni. Taki był cichutki, nic się nie ruszał. Jakbym dzieciaka nie miała. A teraz wali jak opętany. Aż skurczy wczoraj dostałam i bóli pleców. A już się łudziłam, że będzie spokojny.

reklama
kroma wydaje mi sie ze bardziej bedzie ci pasowac ten lososiowy kolor:tak: ale oba ladne:-)
nie ma tak dobrze pewnie sobie pomyslal ze niby jakim prawem mam byc grzeczny;-):-D

Ciacho tak się jeszcze zastanawiam nad Twoimi przepisami bo tego milky waya to tez nie wiem czy mi sie uda :pP hehe mówię, ja dwie lewe ręce. Kupiłam Thermomixa to chociaz jakies dobre zupy mi wychodzą i bułki hehe szkoda tylko, że nie mam przepisu na placek w tej maszynie.
Kroma ja tez blada ... wszyscy sie mnie pytaja czy ja chora jestem bo ponoc taka blada na twarzy ... po prostu tak mam kurde nooo ... niech słoneczko wyjdzie a ja bede miała urlop to im pokaze :p hehe

Ostatnia edycja:
madziarena jest tylko fajnych ciast, trzeba tylko przekopac wojka googl:-D
alez dzisiaj cieplo, przyjemnie:-) pewnie wszystkie na dworze

hej......

ciacho u mnie bylo cieplo 23 st do godz.13...a teraz caly czas pada deszcz i 9 st tylko...:tak:
do dupy wekend bedzie wrr...
Ja zrobilam salatke z selerem bo mi sie zachcialo ;-)

hej
ja z rana neta nie mialam pozniej poszlam do miasta
kupilam kilka potrzebnych mi rzeczy i jestem zadowolona;-)
oczywiscie zaszlam do lump wychaczylam sliczna kurteczke brazowa nowka sztuka na 74 bedzie idealna na zime....i tylko 14zl za nia dalam i jeszcze nexta:-)
po poludniu tez bylismy na podworku...dawid poki co tylko kaszel ma ale i tak pojde w poniedzialek na kontrole bo dzis mialam isc ale nie bylo naszej doktorki..

madziarena trampki rzeczywiscie fajne;-)
milego wieczorku..ja padne szybko zapewne

marzenka moje dzieciaki też od wczoraj coś kaszlą Zuzia kichała cały dzień, jakieś przeziębienie kurde czy co?!:dry:
Tak ciepło a znów jakieś choroby nosz:baffled: Flegaminę im podałam i wit c. Żeby przeszło im:-(

no u mnie Olka kicha i pokaszluje. Ale ja mam to samo i u mnie wiem, że to allergiczne, a u niej. Nie wiem może też allergia. Bo nie dawno chorowały i znowu mają być chore. To oszaleć idzie.

Owca- do nas doszedł deszcz. Szkoda weekendu. Znowu nudy jak będzie padać. A dzisiaj tak ładnie było. Lekko buzię opaliłam.

witam sobotnio:-)
ja juz nie spie od godziny masakra....:-)
przynajmniej troche nadrobilam bb bo tak jak cieplo to niechce sie siedziec na necie:-)
mnie tez dopadl kaszel i sie odrywa mi,,,mysle ze od dawida sie zarazilam..w pon kupie *spam* i mam nadzieje ze przejdzie...
troche sie balam ze przez wczorajszy spacer do miasta i pozniej plac zabaw dawid znow bedzie mial goraczke ale jest ok...najgorsze jest to ze smarki mu wyszly tzn nie ma jakis tam zielonych czy cos ale nie chce wydmuchac tylko slysze jak pociaga nosem a mnie to doprowadza do szalu:wściekła/y:jedynie daje mu tetrisal bo nasivin tez sobie nie da wkropic....
laski mnie sie wydaje ze taki kaszel czy kichanie to przejsciowe...zobaczcie z zimna zrobilo sie od razu cieplo wczoraj u mnie bylo 25stopni pierwszy raz w krotkim rekawku latalam....i dzieciaki tez reaguja.....
megi podawaj jak podajesz nic wiecej nie zrobisz...mam nadzieje ze nic se wiecej nie rozwinie...
maz ma dzis wrocic dopiero a mial wczoraj byc...mykniemy do lumpa na spokojnie i do biedry..mialam dzis prac dywan co mi dywan na niego zwymiotowal ale kurde mojego nie ma to co ja bede sie szarpac i okna tez mialam myc i teraz niewiem....cholercia nie lubie jak sobie cos zaplanuje nakrece sie i co dupa bo nie wychodzi..
ezoja jak u ciebie dzieciaczki?
mi wczoraj duzo ludzi powiedzialo ze ladnie wygladam:-Djak milo:-Dze ciaza mi sluzy;-)
no nic lece dalej

reklama
witam sobotnio:-)

ezoja jak u ciebie dzieciaczki?

a dziękuję za pamięć.... wczoraj byliśmy u kontroli i osłuchowo ok, w siuśkach coraz mniej bakterii u młodej, prawie już nie ma...więc do niedzieli bactrim ma brać i będzie ok. No i inhalować mam ich roztworem z soli fizj., bo nadal mi smarkają... myślę że to na uczulenie też, tyle teraz tego wszystgkiego pyli....
Mnie od wczoraj łamie z nowu, kicham i smarkam i gardło mnie boli :baffled: Ale już się faszeruję lekami od wczoraj ;-)

A tak dni lecą...dzień za dniem :rofl2: Fajnie bo już ciepło i można na dworze przesiadywać :tak:
Fajnie jest :tak: Już się wyjazdu nad morze nie mogę doczekać tego pod koniec maja!
Noooo a teraz długi weekend zaraz. Jejaaaaaaaa męża w domu będę mieć hahahahah fajnie jakby nie padało to może na grilla nad jezioro pojedziemy któregoś dnia...

Do góry