reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć
eZOJA podoba mi się twoje pozytywne podejście do życia. Brawo za rozwijany talencik;-):-)
kroma pytasz o moje dzieci? no dalej dziś kaszlą, Pawełek ma suchy taki a Zuzi odrywa się lekko już...smarów nie mają, sam kaszel, brykają więc nie wiem, jeśli się coś nie zmieni to w poniedziałek pójde z obojgiem do naszej dr.

eZoja dzieki, no wlasnie ja Hesie przenosze w dzien jak zasniew kojcu, to do łóżeczka, i budzi się uśmiechnięta i przychodzi do nas. ale na noc nie daję jej, bo się boję, ze bedzie przychodziła, a Guciu śpi z nami, i boję się, ze bedzie go budziła.
u nas z zasypianiem to wogole checa jest, bo ona musi sama, z muzyką, po przeczytanej bajce, jak kilka razy chciałam, zeby ze mną zasnęła, to się biedna męczyła, a jak ją zaniosłam do kojca, to zasnęła w sekundę. ale wieczorem jak próbowałam w łóżeczku, to ani myśli, czuje wolnośc i leci za mną. chociaż z kojca też umie wyjsc, to nie praktykuje jak narazie. no nie wiem, chciałabym już żeby spała w tym normalnym, to kojec by się wywaliło z pokoju chociaż...a tak mało miejsca,
dzieki za odp ;*

Future mi Fruciu uciekał trochę z łóżeczka, ale nie trwało to długo.. chyba dwie czy trzy noce.... aż zrozumiał.
Systematycznie odprowadzałam go z powrotem do łóżeczka. Wiadomo każde dziecko jest inne.... powodzenia w każdym razie życzę by było jak zaplanujesz :tak: Cierpliwości i wytrwałość to u mnie podstawa no i nic na siłę oczywiście ;-)
A powiedz dlaczego śpicie z Guciem jeszcze?? Z wygody czy jak? Moja bez problemu zaakceptowała zasypianie w łóżeczku... najpierw pokazywałam, że braciszek też grzecznie idzie spać i że to już pora i razem chodzili zasypiać... po ok 10 min szłam po synka i dawałam mu jeszcze godzinkę półtorej pobawić się, bo przecież on starszy i nie będzie jak mała dzidzia chodzić tak wcześnie spać hahaha :-D mój "duży" mężczyzna :-D

megi zdrówka da Was!

Ciacho fajne cudenka zrobilas ;-);-)..masz juz chyba kolekcje tych kolczykow ;-)

wkurzylam sie mlody stukl mi ozdobny fajny wazon :angry::angry:
huk byl jakby szyba poleciala :szok: wystraszylam sie...
zachcialo sie gowniarzowi rzucac misiem po pokoju...:angry: musial walnac z duza sila skoro wazon sie przewrocil od misiaka...

ide zaraz spac !!

owca a wlasnie ze nie az tak duzo;-):-D teraz musze robic pod zamowienie dwie pary:-)
szkoda wazonu mi kiedys potłukł siostrzeniec M mialam taki mega duzy i jeszcze sie nowego nie dorobilam:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry