reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć
eZOJA podoba mi się twoje pozytywne podejście do życia. Brawo za rozwijany talencik;-):-)
kroma pytasz o moje dzieci? no dalej dziś kaszlą, Pawełek ma suchy taki a Zuzi odrywa się lekko już...smarów nie mają, sam kaszel, brykają więc nie wiem, jeśli się coś nie zmieni to w poniedziałek pójde z obojgiem do naszej dr.
eZOJA podoba mi się twoje pozytywne podejście do życia. Brawo za rozwijany talencik;-):-)
kroma pytasz o moje dzieci? no dalej dziś kaszlą, Pawełek ma suchy taki a Zuzi odrywa się lekko już...smarów nie mają, sam kaszel, brykają więc nie wiem, jeśli się coś nie zmieni to w poniedziałek pójde z obojgiem do naszej dr.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
eZoja dzieki, no wlasnie ja Hesie przenosze w dzien jak zasniew kojcu, to do łóżeczka, i budzi się uśmiechnięta i przychodzi do nas. ale na noc nie daję jej, bo się boję, ze bedzie przychodziła, a Guciu śpi z nami, i boję się, ze bedzie go budziła.
u nas z zasypianiem to wogole checa jest, bo ona musi sama, z muzyką, po przeczytanej bajce, jak kilka razy chciałam, zeby ze mną zasnęła, to się biedna męczyła, a jak ją zaniosłam do kojca, to zasnęła w sekundę. ale wieczorem jak próbowałam w łóżeczku, to ani myśli, czuje wolnośc i leci za mną. chociaż z kojca też umie wyjsc, to nie praktykuje jak narazie. no nie wiem, chciałabym już żeby spała w tym normalnym, to kojec by się wywaliło z pokoju chociaż...a tak mało miejsca,
dzieki za odp ;*
u nas z zasypianiem to wogole checa jest, bo ona musi sama, z muzyką, po przeczytanej bajce, jak kilka razy chciałam, zeby ze mną zasnęła, to się biedna męczyła, a jak ją zaniosłam do kojca, to zasnęła w sekundę. ale wieczorem jak próbowałam w łóżeczku, to ani myśli, czuje wolnośc i leci za mną. chociaż z kojca też umie wyjsc, to nie praktykuje jak narazie. no nie wiem, chciałabym już żeby spała w tym normalnym, to kojec by się wywaliło z pokoju chociaż...a tak mało miejsca,
dzieki za odp ;*
Future mi Fruciu uciekał trochę z łóżeczka, ale nie trwało to długo.. chyba dwie czy trzy noce.... aż zrozumiał.
Systematycznie odprowadzałam go z powrotem do łóżeczka. Wiadomo każde dziecko jest inne.... powodzenia w każdym razie życzę by było jak zaplanujesz
Cierpliwości i wytrwałość to u mnie podstawa no i nic na siłę oczywiście ;-)
A powiedz dlaczego śpicie z Guciem jeszcze?? Z wygody czy jak? Moja bez problemu zaakceptowała zasypianie w łóżeczku... najpierw pokazywałam, że braciszek też grzecznie idzie spać i że to już pora i razem chodzili zasypiać... po ok 10 min szłam po synka i dawałam mu jeszcze godzinkę półtorej pobawić się, bo przecież on starszy i nie będzie jak mała dzidzia chodzić tak wcześnie spać hahaha
mój "duży" mężczyzna 
megi zdrówka da Was!
Systematycznie odprowadzałam go z powrotem do łóżeczka. Wiadomo każde dziecko jest inne.... powodzenia w każdym razie życzę by było jak zaplanujesz
Cierpliwości i wytrwałość to u mnie podstawa no i nic na siłę oczywiście ;-)A powiedz dlaczego śpicie z Guciem jeszcze?? Z wygody czy jak? Moja bez problemu zaakceptowała zasypianie w łóżeczku... najpierw pokazywałam, że braciszek też grzecznie idzie spać i że to już pora i razem chodzili zasypiać... po ok 10 min szłam po synka i dawałam mu jeszcze godzinkę półtorej pobawić się, bo przecież on starszy i nie będzie jak mała dzidzia chodzić tak wcześnie spać hahaha
mój "duży" mężczyzna 
megi zdrówka da Was!
C
ciasteczko
Gość
witam wieczornie
caly dzien zlecial mimo ze pogoda doopna, gosci mielismy a
niedawko skonczyla takie cosik
WyszywAnka: niebieska kropla
majowka ma byc nieciekawa z pogoda ale i tak 15 stopni jest ok
caly dzien zlecial mimo ze pogoda doopna, gosci mielismy a
niedawko skonczyla takie cosik

WyszywAnka: niebieska kroplamajowka ma byc nieciekawa z pogoda ale i tak 15 stopni jest ok

C
ciasteczko
Gość
dzieki larvunia
ale oko mnie boli przez to ze wieczorem szylam
ale oko mnie boli przez to ze wieczorem szylam

Ciacho fajne cudenka zrobilas ;-);-)..masz juz chyba kolekcje tych kolczykow ;-)
wkurzylam sie mlody stukl mi ozdobny fajny wazon

huk byl jakby szyba poleciala
wystraszylam sie...
zachcialo sie gowniarzowi rzucac misiem po pokoju...
musial walnac z duza sila skoro wazon sie przewrocil od misiaka...
ide zaraz spac !!
wkurzylam sie mlody stukl mi ozdobny fajny wazon

huk byl jakby szyba poleciala
wystraszylam sie...zachcialo sie gowniarzowi rzucac misiem po pokoju...
musial walnac z duza sila skoro wazon sie przewrocil od misiaka...ide zaraz spac !!
C
ciasteczko
Gość
owca a wlasnie ze nie az tak duzo;-)
teraz musze robic pod zamowienie dwie pary:-)
szkoda wazonu mi kiedys potłukł siostrzeniec M mialam taki mega duzy i jeszcze sie nowego nie dorobilam
teraz musze robic pod zamowienie dwie pary:-)szkoda wazonu mi kiedys potłukł siostrzeniec M mialam taki mega duzy i jeszcze sie nowego nie dorobilam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: