reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca wzielam zwykle stojace pelargonie...w tamtym roku mialam i bylam zadowolona;-)jeszcze mysle nad bakopami zeby na parapet dac ale niewiem sama pomysle jeszcze:tak:
kroma no owca ma racje twoja ciaza strasznie szybko leci:tak:ciekawe ktora zajdzie nastepna;-)
ciekawe co tam u aniolka dawno sie nie odzywala:confused:

reklama
marzenka- na mnie już nie liczcie z zajściem. Sama się obejrzysz i miesiąc po mnie rodzisz.
Owca- twój zaraz 6 lat kończy, ale ten czas leci. Chyba nie będzie aż tak źle z naszymi dzieciakami w szkole.

hej
dawid od wieczora marudzi ze go uszy bola...dalam syrop a dzis juz wstal o 5-30 i dalej to samo teraz spi zakryty po same uszy....jedziemy do kolezanki do m-cza wiec zajedziemy na IP no nie ma zartow....do poniedzialku daleko
kroma mi gin powiedzial ze powinnam urodzic od 27go do 4wrzesnia;-)mam nadzieje ze bedzie szybciej;-)

hejka

Marzenka- zdrówka dla Dawida. Olka jakoś mniej kaszle, zobaczymy po weekendzie jak się będzie czuła. A powiem ci, że ja Arka urodziłam 5 dni przed terminem. Dostałam skurczy i poród na całego. Teraz liczę, że też się rozkręci przed terminem, chociaż mam cc planowane i już nie chcę poznać smaku tych skurczy. Mogły by mi tylko wody odejść, a zawsze miałam skurcze a dopiero wody mi przebijali.

A ja mam dzisiaj gości. Muszę troszkę dom ogarnąć. Miłej Majówki laski.

Witam !!
pewnie pusto na bb bedzie bo kazda gdzies zapewne wybywa i sie gosci :-)
u nas tylko dzis wolne jutro normalny dzien :tak:
Slonko swieci wiec pojdziemy na dzialke pozniej i dzien zleci ;-)
Wczoraj bylismy kupic ten zasilacz kurcze 60 euro ale emek wlozyl i komp dziala :tak:
i tak fajnie cichutko chodzi bo wczesniej trochy buczyl :cool2:
Dzis na obiad chce zrobic poledwiczke wieprzowa musze przyznac ze nigdy nie robilam tego miesa
a ponoc takie smaczne jest to sprawdze dzis ;-)

Marzenka moze gdzies przewialo go albo nie daj boze zapalenie ucha idzie ...lepiej sprawdzic bo teraz macie dlugi wekend to po co ma sie maly meczyc...a tak pewnie jakies lekarstwo dostanie :tak:

Kroma to udango dnia w milym towarzystwie :-)

Future jak z twoja babcia ?..

Uciekam i milego dnia wszystkim :happy2:

hej. Moja grudniowa ale jak ustawa wejdzie, że połowa idzie musowo to ja i tak <chyba> puszcze bo potem bedzie taka ... odsunieta ... nie wiem mam jeszcze czas :)
No ja po marzenie to dopiero jakies 7 tyg chociaz Aminia sie urodziła 10 dni przed terminem - wody odeszły i chluppp :) zobaczymy co mi teraz los przyniesie ;) Po mnie na razie tak ciazy nie widac, w poniedziałek mam wizyte. Ładnie sobie wazycie bardzo mało przytyłyscie super ;)
Marzenka jak tam Dawid ?? Jak uszy ???
ja dzis placki ide piec na komunie ;) wczoraj upiekłam szarlotke i juz zjedzona :) z zebrania wóciłam po 20 robimy teatrzyk dla dzieci i wcisneli mnie na czerwonego kapturka a ja mowie ze to jakas patologia czerwony kapturek w ciazy ?? ale sie smiali :p chyba sie z tego jednak wywine mój miał być leśniczym ale go nie bedzie :/ Marzenka przyjedz na weekend jak bedzie festyn - 18 maja i tak same bedziemy wiec co nam szkodzi :) dzieciaki sie wyszaleja <lol>

dzien dobry
zapowiada sie ladny dzien, owca fajnie ze dostaliscie zasilacz ale koszt niemaly:baffled:
mi w zadnej ciazy wody nie odeszly musieli przebijac, jedna urodzilam 11 a druga 6 dni przed terminem
ja nie chce was straszyc ale najwiecej tyje sie w ostatnich miesiacach, ja do 7 miesiaca przytylam jakos 4 kg a pozniej przez dwa az 3 :-D

ciacho ja sie nastawiam jeszcze na jakies 8kg;-)
madziarena zobaczymy jak to bedzie ;-)
u mnie rosolek sie pichci zaraz bede robic drozdzowe z jablkami...
mlody juz normalnie....tryska energia dopiero jak zapytam czy go boli to mowi ze go boli....

Madziarena- 18 maja ja mam weselicho, ma być ładna pogoda, ale nie będzie upałów. A co do szkoły to ja nie wiem co zrobię z Arkiem, ma jeszcze czas i on troszkę inny jest niż Ola. Ola jest bardziej komunikatywna a on np usiedzi w miejscu dłużej.

Owca- dobrze, że macie ten zasilacz. Ja polędwiczki dawno nie jadłam.

Ciasteczko
- ja we wszystkich jak na razie ciążach tyłma 14 kg i na końcu po dwa kilo na miesiąc. Czyli teraz też na miesiąc utyłam dwa kilo, więc jest podobnie. Tym bardziej, że ja mam jeszcze mdłości jak coś zjem za dużo. Wczoraj mnie M skusił kebabem i mnie brzuch bolał. Potem siedziałam na wc i mnie czyściło. Pewnie mięcho tłuste było i nie wiadomo co tam włożyli. Dzisiaj grill to też pocierpię, karkówka jest, kiełbasa. A ja nie odpuszczę sobie.

reklama
Siema laski!
Jak tam dzień mija??
Ja zaraz spadam na imprezę urodzinową do pewnej pannicy 14 letniej.
Będzie fajnie :D Fajna pogoda a impreza w ogrodzie aachchhhh :-D

Pozdrawiam Was :tak:

Do góry