reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie tez tak mysle ze bardziej spacerowac bedziemy a nie szalec tam ale cholera wie czy mu nie zaszkodzi:tak:w sumie normalnie po dworze smiga juz
wiesz co umowilam sie z kumpela na sobote ze przyjde obejrzec go....mysle ze go wezme:tak:tylko niewiem kiedy bo pewnie go uzywa troche jeszcze;-)
chcielismy jechac w sobote ale musialabym wyprac dywany i okna moj m by mi pomogl poki jest bo az sie prosza..a jutro swieto przeciez nie bedzie mi dywanow trzepal i moze lepiej jutro..ale zobaczymy jaka bedzie pogoda...jesli bedzie ladnie to pojedziemy jak nie to kiedy indziej...jak wroci moj m z poligonu

reklama
hejoł
Ja juz placki upiekłam, paczuszki z cukierkami porobiłyśmy z siostrą dla dzieci co z pamiątkami przyjdą, obiadek zjedzony zaraz ubieram małą i wybywam do wujka na imieniny później musze poprasowac ciuszki na jutro małej włoski nakręcić ahhsss roboty dużo no ale jak się ma w domu księżniczkę która chcę byc piekna na komunii to trudno :p
Marzenka moja jak miała zapelenie ucha to po 1 dni stosowania anntybiotyku ból ustał, ale tez biegac nie mogła i chodzić po dworze jak było wietrznie.
Wywala juz Was ładnie no ale w lpnmcu nadchodzi czas na brzuchy :p ja sioe zastanawiam czy jutro w marynarke sie wbije :p no nic lece odkurzyc podłogi i sie ubieram na imprezke bye :)

marzenka zdrowka dla mlodego a do swierkocina jedz czesc gdzie sa zwierzaki luzem to zwiedza autem i z auta nie wychodzisz, to takie mini safari,
pozniej juz jak odstawisz auto na parking to na nogach zwiedzasz druga czesc tam sa kozy,surykatki, malpy papugi,itp. mozna tez cos zjesc i jest tez wesole miasteczko w cenei biletu dlatego cena jest taka spora wiem ze dziecko do ilus tam lat nie placilo ale nie pamietam czy do 3 czy do 4
ale tam spokojnie spiedzisz z 3 godziny
fajnie jest jak jest jednak slonecznie i cieplo:tak:
owca to mlody sie w przedszkolu wybawi:-)
madziarena ale komunie to w niedziele to juz ciasta upieklas i wlosy mlodej bedziesz krecic?

HELLO DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE :-D :-D :-D

marzenko zdrówka dla Dawidka :tak:
madziarena miłej imprezy :tak:
ciasteczko cześć ;-)

no hej
dzieki dziewczyny, ale co z babcią to w sumie nie wiem, bo przez 2 dni nie bylo nikogo z kim możnaby porozmawiać, a dziś zaraz dopiero jade. no zobaczymy jak bedzie, dam znac.
dziś bylam na majówce w Brzeźnie i spotkałam Yole i Gabrysia ;) no taki fajny chłopak, ze szok. już prawie roczniak. rosną te nasze maluszki.

dobra lece.

hejka ja na moment. Padnięta jestem

Byłam u lekarza i mam jedynie co nosić rajstopy uciskowe. Mam żylaki i to dużo, ale jak na razie to mam czekać. Nie mam zapalenia i zakrzepicy. Będę musiała usuwać laserowo, bo to żyła główna i na całej jej długości mam, więc tylko laser mi pozostaje.
Jeszcze skurczy dzisiaj dostałam bolesnych, ale po godzinie ustały. Teraz co jakiś czas brzuch się napina. Więc spadam odpoczywać.

kroma to dobrze ze nie ma zapalenia itp. ale i tak wspolczuje zeby w takim wieku miec takie żylaki:-(
a u ciebie to genetyczne one sa?

czesc;-)
my wczoraj po zakupach zaszlismy na dzialke do mojego;-)moj robil a my obok u tych znajomych;-)jak oni uwielbiaja dawida:-)masakra:-)wrocilismy dopiero ok 19 :tak:
kroma wlasnie to genetyczne?ale ty chyba juz jeden zabieg mialas kiedys pamietam ze cos pisalas...

hej
Pazurki pomalowane lecę ciuszki prasować bo wczoraj juz padłam jak mucha, makijazyk jakis włoskiiszykuje moje dziecię i lecim do kościoła.
Ciacho u nas jakoś od 1990 roku komunia jest zawsze 3-go Maja. ;)
Kroma zdrówka lece bo sie nie wyrobie mam godzinke :/

reklama
Do góry