reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej !!
ja zladowalam niedawno do chalupki :tak:
ciacho gdzie ta ladna pogoda ?? u mnie dupa..cala noc padalo i niedawno tez :angry: teraz za to wyszlo slonce..:-)

Umowilam nas na sobote na ogladanie mieszkanka !! zobaczymy jak bedzie ok to rezerwuje :tak:
tam fajnie bo blisko do szkoly by dzieci mialy :tak:

Megi daj znac po wizycie , :tak:

my jeszcze dzis do logopedy , nie chce mi sie :confused:

reklama
Laski, aż mi wstyd...Mnie było mało i będzie mniej przez najbliższe 4tyg bo od poniedziałku młody ma rączke w gipsie (złamanie w lokciu)... Fakt że wczorajszy dzień to była katorga, ale dziś już jest lepiej, zaczyna sobie radzic więcej, ale z racji że to prawa a on praworęczny to ciężko mu... Kochane jak tylko troszke się z tym ogarniemy to się odezwe, mały załamany bo już do przedszkola nie pójdzie no a ja mu te przedszkole staram się przenieśc do domu :p

jadźka wszystko idzie zrozumieć;-) Są sprawy ważniejsze teraz i żadna nie będzie miała ci za złe twojej tymczasowej nieobecności lub rzadszego zaglądania na bb:tak: Poświęć małemu czas najlepiej jak umiesz. Życzę zdrówka dla synka i wytwałości:-)

Mój synuś już lepiej dziś. Przespał całą noc i obudził się przed 8 rano. Od wczoraj rana po zbiciu gorączki tak do teraz nie miał. Chyba już antybiotyk zaczął działać. Jeszcze smary zielone i kaszel jest ale dziś bardziej humor mu dopisuje. Już wyczaiłam inhalator na allegro i będziemy zamawiać.

Witam !!
ale tu dzis ruch :-D:-D zapomnialam ze u was swieto dzis wiec to pewnie dlatego :rofl2:
Ja w domciu wrocilam z robotki , bylam z psem i czekam az mloda wroci :tak:
na obiad mam makaron ze szpinakiem i serem gorgonzola jakos tak :-D
mloda pewnie bedzie nosem krecic..hehe ja tez nigdy nie jadlam takze nie wiem jak to smakuje ;-)

Jadzka to oby sie szybko raczka zagoila i wrocila do sprawnosci :tak:
a jak to sie stalo w domu zlamal czy w przedszkolu?..

Megi to fajnie ze ci synek pospal dzis lepiej :-) dobrze ze upatrzylas inhalator jak potrzebny to pewnie ze trzeba zamowic :tak:

Milego popoludnia !! :-)

O kurcze gdzie wy ??:szok::szok:
tyle godzin i zadna nic nie napisala :no::szok:

U mnie znowu leje deszcz
do dupy z ta pogoda... obok Hannover zalewa poszczegolne dzielnice, nawet zamknieta jedna autostrada jest :szok:
tak pada deszcz !!

Synek jedzie na wycieczke dzis , zla jestem na ta pogode bo jada do malego miasteczka do jakiegos gospodarza :tak:
gdzie beda krowy , swinki itd :-D wiec dzien na dworze maja miec...i w takiej pogodzie to beznadzieja...
a ze tym pania to nie przeszkadza wiec wycieczka bedzie taka jak sobie zaplanuja :tak:
ostatnio deszcz padal to w innym przedszkolu jak szlam dzieci bawily sie na placu zabaw w piasku :angry: paranoja jakas....

Laski odezwijcie !! :tak:

hejo
megi pokaz jaki chcesz inhalator..ja tez sie zastanawialam zeby kupic..mlody nie chce mi smarkac a potem nie ma co sie dziwic ze na uszy idzie:baffled:
zdrowka dla mlodego;-)
owca no troche bez sensu ze w taka pogode jedzie...jednak to nie to samo jak swieci slonce....ubierz mu kalosze;-)
ja narobilam w srode jedzonka i dzis mam labe..wczoraj jeszcze rosolek ugotowalam i dzis calkowita laba w kuchni;-)
my wczoraj w domku caly dzien...pospalismy po obiedzie...mlody spal 3 godz to my ogladalismy film a pozniej z mlodym poszlam na spacer i okolo 20 dopiero wrocilismy;-)trzeba bylo sie przewietrzyc przed snem:-)
my dzis okularki jedziemy wybierac;-)

dzien dobry
owca a moze nie bedzie tak zle, poza tym jak zaplanowali wczesniej to nie wiadomo na jaka pogode sie trafi
a mloda byla w Ochli taki skansen, podobalo im sie
marzenka widze ze rzadzisz w kuchni:-D ja to nie robie nigdy tak jedzenia na zapas:no:

reklama
hejka

Ja na moment.

Megi- zdrówka dla Pawełka i powiem ci, że ja kupowałam w aptece inhalator i dałam 100 zł i podobny do tego z aukcji.

Marzenka- ja też miałam na zapas kotlety i tylko ziemniaki i surówka i mam prawię labę.

U nas nic ciekawego, pogoda nawet fajna, ciepło, gdyby nie te burze w nocy to by było super.

Do góry