reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej.....
ale goraco super !
ale jutro ma padac to juz nie bedzie tak super :-D:-D
ja dzis wolne bo dostalam wczoraj sms od kobitki ze dziecko maja chore i bedzie w domu z nim
to zapytala czy moge jutro przyjsc..wiec mnie wsio ryba i pojde jutro :tak:
Dzis bylam na dzialce z psem w koszyku na rowerze hehe i mam 2 prawie czerwone truskawki :tak:
nasze pierwsze :tak: i jakie duze sa..ale jeszcze powisza 1-2 dni zeby bardziej sie zaczerwienily :tak:
czlowiek cieszy sie jak dziecko :-D:-D

Mycha zdrowka dla chlopakow , napisalam ci na fb :tak:
eZOJA jak tam @ przyszla juz?..:baffled: milego spacerku do przedsz.:-)
PR nie wiedzialam ze masz spiralke , dlugo ja masz juz?..moja siostra zaszla w ciaze majac spirale :tak::tak:
Megi fajnie ze mamcia przyjedzie :tak:..my mamy za miesiac 6 rocznice ale jakos nigdy nie swietujemy..
my jestesmy jacys dziwni pod tym wzgledem :-D

Milego popoludnia !!:rofl2:

reklama
Owca no ja miałam @ plamienia jeden dzień.... a tak nie, znowu biorę tabsy kolejne opakowanie. Test wyszedł, że niby nie jestem. Żyję jak żyłam, nie stresuję się tym już, co ma być to będzie, choć nadal nie chcę.... W przyszłym tyg jadę do gina. Zobaczymy co powie.

Jej jaki skwar.... dzieci już oboje w domku. Pies po spacerze krótkim. Chyba walnę się na drzemkę, niech dzieci robią co chcą :-D :-D :-D

Pr ja cie nie strasze w zadnym wypadku :-D
akurat mam zywy przyklad u siostry no ale wiadomo to sie zdarza raz na jakis czas wiec bzykaj sie spokojnie :-D..

eZOJA jak test negatyw to zapewne tak jest , tak jak mowisz nie ma co sie na zapas przejmowac co bedzie to bedzie :tak::tak:
mnie sie wydaje ze poprostu ci sie cos przestawilo w organizmie moze mialas jakiegos stresa albo cos...:tak:

Ide wlosy umyc , potem z psem na chwile przejde sie :rofl2:

KROMA no ja jeszcze nie gadałam z ginką, zobaczymy co powie w poniedziałek, czy to spojenie czy nie... no a ty 2mieś dalej ode mnie więc jak to będzie to to też będzie mi kazała się oszczędzac pewnie ale ja kurcze też nie mam jak :zawstydzona/y:A z młodym tego bólu nie miałam...

MADZIARENA no ja od tygodnia się męcze, najpierw katar i ból zatok, maśc majerankowa uratowała sytuacje, bo inhalacje nie pomagały niestety, potem ból gardła, a teraz duszący kaszel i jeszcze katar, aaa i ciągle podpuchięte oczy

EZOJA ty lec do gina :p chociaż też myślę że to ci się coś rozregulowało...

PR ja tam się spirali boję...

Co do ciepła to podobno w przyszłym tygodniu ma byc cieplej niż w tym ;-) tylko piątek chłodniejszy... zobaczymy... ide bo padam dziś na twarz, po wycieczce do domu rodziców...

a co to ja dzis pierwsza???
Kasia- ja tez nie blamprzekonana ale u mnie tylko to wchodzilo w gre albo gumki.... przez te zylaki.
Powiem ze nie czuje jej wogole tylko sie naslucha czlowiek takich opowiesci jak Owca pisze i potem sie boi;p :szok:

hej hej
eZoja - jak negatyw to raczej nie ma się co martwić :)
Pr - ja też się spirali boję ... hehe sama nazwa powala :p
Owca - niby tylko w piątek ma się lekko ochłodzić do 20 st a od soboty znowu :) kocham lato :)))) jeszcze L4 mi do życia potrzebne i bede w błogiej rozkoszy haha
a wczoraj świętowaliśmy 5 rocznicę, dwa placki upiekłam - goście jedli prosto z pieca a w drugim galaretka jeszcze do konca nie była sztywna, ale dwie blachy poszły. W sumie to mało czasu miałam bo o 15:30 byłam w domu i zaczęłam piec a na 18:00 do kościoła :/
kurde wsiadam dziś do mojego autka małego a tam pełno mrówek ! dobrze, że mężu nie jechał dziś swoim do pracy to wzięłam jego bo inaczej to miałabym problem :/ skąd to dziadostwo !!

hejo
mnie tez ta spirala przeraza..nieumiem sobie tego wyobrazic.a i tak jakbym miala zalozona to i tak bylabym niepewna
madziarena wszystkiego dobrego na kolejne latka:-D
ja zaraz do tesco mykam widzialam fajne sandalki na mnie moze kupie,zabieram sie z kumpela moze od razu jej ta taczke odkupie....zla jestem ze dawid sie tak zachowal.....
a pozniej pierozki bede lepic na obiadek:-)

laski ALE JEJ NIE CZUC WOGOLE. JEDYNY MINUS TO TO ZE BARDZIEJ OBFITE MAM @ NIC WIECEJ. co roku kontrola czy dobrze siedzi poza tym jak cos nie pasi ozna isc sprawdzic i od czasu do czasu sammu sprawdzic czy nitki sa na swoim miejscu:p nie ma co przerazac ;] tylko te opowiesci przerazaja heh. Ale zadna metoda nie ma 100 % pewnosci same wiecie. NIe zachwalam i nie zniechecam ;]

Marzenka- mniam pierozki
Madziarena- najlepszego na 5 rocznice :)
A ja ostanio wyliczylam ze sie z moim znam 9 lat hahaha a znamy sie od 2006 wiec prosta matematyka u mnie 3+6 jest 9 hahhaa

reklama
Do góry