reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry, znowu jestem niewyspana:baffled: pol nocy nie moglam spac rany julek:dry:
ale za to piekne slonce za oknem takie piatkowe weekendowe:-)

Witam trzynastego ;-);-)
dzis dzien luzny bo mam wolne kocham piatki :-D
zaraz dzieciaki sru do szkoly a matka jedzie w miasto :tak:
musze kupic prezent na urodziny bo mloda znow idzie w poniedzialek :tak: kurcze juz pomyslow na te prezenty nie mam :baffled:
ale teraz glownie dzieciaki chca takie te gutscheiny - karty z kasa i wtedy sobie nazbieraja kilka takich i sami cos kupia :tak:
w sumie fajna sprawa :-)

Ciacho a cos ty taka nie wyspana , i gdzie ty te slonce masz ? bo u mnie pochmurno..
a twoja siostra mieszka w Gw ze maly do przedszkola tu chodzi ??

likiere smaczny , lepszy jak postal ;-)

to sie dzieciaki wycwanily ze kase chca:confused: moja mloda sie obrazila na nas ze dostala kase a nie prezent na urodziny wiec musielismy jechac i jej cos kupic za to, nie dogodzisz:-D
nie moglam usnac chyba z 3 godziny probowala a to juz byla gleboka noc jak mi sie udalo, sis nie mieszka w gw musze jechac 40km ale co tam raz na jakis czas trzeba pomoc

ezoja teraz to juz mgly beda czesto, u mnie akurat nie ma ale bliskos parku to czesciej mgly tez u mnie, nieraz widac jak drzewa tona we mgle, piekne widoki:-)

Hej gdzie wy wszystkie sa ??

ja wrocilam z miasta polazilam 3 godz. :tak:
troche rzeczy nakupilam , kasy natracilam :szok: ale buty kupilam haha
tylko nie wiem czy bede je nosic :-D bo jakos dziwnie na mnie leza :baffled:

Ciacho to dobra sis z ciebie :-)
eZoja a ty co tak skromnie ;-)

ciekawe czy Marzenka dzis do domu wyjdzie , bo pewnie na wekend ich wypuszcza :tak:

Kawke wypilam i co tu robic :sorry2:

Bry ja w pracy ehhh wczorja ucieklam na przepustke;p 2 godizny wczesniej i poszalm poszalec do Askany:p kupilam sobie 2 pary leginsow bluze i koszulke i koczyki :p

A u nas nudy. Obiad zjedlismy i siedzimy. Wczoraj z młodą u lekarza byłam gardło chore i kaszel ma ale syropki dostała i daje jej. Zaczyna się:dry:
Jutro m na grzybki idzie zobaczymy może cos nazbiera bo zaczynają się pojawiać podobno.

reklama
u mnie murzyn sie piecze :tak: ale czy wyjdzie o to jest pytanie :-D

laski a polewe na ciasto to kiedy ? jak bedzie juz calkiem zimne czy moze byc letnie ?:baffled:

Do góry