reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie ja tez bylam w szoku ze juz po tygodniu mam isc na kontrole...ale jak kazali to trzeba sie dostosowac..ale szczerze nie mam ochoty wogule tam isc...i jeszcze ten samolot :eek:jak dla mnie za wczesnie...
tak pozalatwialam ..jeszcze wczoraj wyslalam papiery do pracy..ale na spacery do miasta sie jeszcze nie nadaje ..oslabiona jestem i pozniej juz lezalam..

reklama
marzenka a masz jakies szwy tam? mi polozna je wycigala w domu ale przy pierwszym jeden ominela i musialam sobie pozniej sama :confused2: moze pozniej juz nie pojdziesz:tak: biodra to mi sie zeszy po 4 miesiach wage po miesiacu mialam jak sprzed ale spodni nie moglam zapiac brakowalo dobrych kilku cm:confused2:
daj sobie czas, to nie takie super, jak to w gazetach wyglada;-)

marzenka no widzisz mój jechał tylko na 5 dniowy poligon a potem cisza, nic nie wiadomo. Z tą kasa prawda, też słyszałam że brakuje im. Mojemu za 9 służb wiszą już począwszy od końca lipca jak szedł po urlopie aż do września. Ale to nie tylko mojemu bo większości ludziom zalegają:confused2:
Cześć wszystkim tak w ogóle. Zimno dziś

Wrocilam i goraca kawe zrobilam bo zmarzlam..
rano naczekalam sie na przystanku bo autobus mi sie spoznil i przez niego tramwaj mi zwial :wściekła/y:
czekalam na nastepny i mialam nerwa ;-)
Odkrecilam grzejniczek w pokoju bo chlodno mi ale tylko na chwile tak na probe :-D odrazu cieplej sie zrobilo :tak:
Kawke dopije i ide obiad dzieciaka robic bo dla mnie gotowy mam :tak::tak:

Marzenka oszczedzaj sie jeszcze bo to dopiero 8 dni po porodzie to nie ma co tak latac tu i tam..
no ale jak mus to mus...

owca u nas nie grzeja, jest 15 stop. wiec nie ma potrzebny a w domu mam 22 wiec jest dobrze:-D
tylko cos kropi:confused2: jesien to jest fajna jak jest slonce:tak:
a myslala ze tylko u nas autobusy maja opoznienia;-)

ciacho tutaj caly rok grzejniki grzeja hehe kiedy nie odkrecisz to masz cieplutkie :tak:
chyba ze jest powyzej 30 st to wtedy nie...

ja mam w domu 20 st i dla mnie to za zimno ja zmarzluch jestem :tak:
ciagle mam zimne rece i strasznie mnie to denerwuje :tak:

ja tez z tych zmarzluchow ale w kuchni mam otwarte okno non stop jedynie na noc rozszczelniam i zima zamykam:-D
spie tez przy rozszczelnionym bo mi gorąco w nocy:-D
ja to oszczedzam na ogrzewaniu bo inaczej to bym z torbami poszla:confused2:
co masz na obiado?

no ja tez staram sie oszczedzac ale tak w granicach rozsadku , bo inaczej to bym umarzla hehe...;-)
jak trzeba to sie grzeje ja i tak zazwyczaj to na 3 odkrecam a w zimie jak mrozy to na 4 wystarczy bo sa gorace :tak:
w nocy wogole nie odkrecam chyba ze dzieciaka tak na 2 robie :tak:

a na obiad dzieciaki maja ziemniaki i palki z kuraka a dla mnie i m gulasz i pyzy na pare...:tak:

spadam po dzieciaki :tak:

reklama
u mnie na 2 sa zimne, na 3 sa cieple ale tylko gorna czesc dopiero jak wezme na max to grzeja cale grzejniki ale wtedy to bym miala niedoplaty 1tys:confused2:
a licznik oczywiscie zalozone tam gdzie zawsze grzejnik cieplo to jest oszustwo i tyle
a ja dzisiaj na obiad kroma suchego chleba i kawa ,dzieciaki maja warzywa na parze z kurakiem

Do góry