reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ...
dzis na 10 mam wizyte u gina czekalam na nia 2 miesiace i co ? nie ide :wściekła/y:
wieczorem dostalam @ :wściekła/y: niech to szlag jak sie juz zapisalam , nastawilam to dupa a to juz druga wizyta i drugi raz ciota sie wepchala :-D no trudno nie dane mi tam isc...

Marzenka ok wysle paczka piorytetowa , napisze ci wieczorem lub jutro bo musze znalezc ten polski numer :tak:
Kroma to wspolczuje dziadkowi oby szybko wyszedl z tego choc w takim wieku to nie tak prosto..

My dzis na 15 mamy dentyste na czyszczenie ostatnie :tak:

reklama
hej hej
jestem ale kompletnie brak mi sił.
Marzenka tapetowaliśmy sypialnie bo miałam już brudne ściany, jednak farba to tandeta nie ma to co tapeta ... no i łożeczko małej już stoi ubrane i przykryte ...
zostałam sama od wczoraj do czwartku ... no i mam stracha :/ coś mnie całą noc kręgosłup łupał, miałam bóle jak na okres i napiernicza mnie prawy jajnik cały czas ... co godzinę latam do wc ... byle do 30-go do wizyty i zobaczymy co tam się dzieje ...
Aniołek - bardzo fajna fryzurka
Marzenka a w Biedrze patrzyłaś za kaloszami ? też są ocieplane - u nas jeszcze leżą za 29,99
Kroma jak tam zapalenie ? Oby przeszło :) dalej karmisz cycem ? Ja ciągle się zastanawiam ile butelek kupić i czy warto wydawać kasę na laktator ... ehh ... muszę się wziąć za pakowanie torby :/ nie mam na nic sił i ochoty,
Wczoraj byłam na grzybach, pusto w lesie ... siedzę teraz w pracy i marznę ...

madziarena to pokaz pokoik:-)
a powiedz mi co zrobisz jak bedziesz miala nawal mleka?a mala bedzie najedzona:-Dja zakupilam bo wiedzialam co mnie czeka i u mnie sie sprawdzilo..zawsze mozna wystawic na allegro w razie czego :)
nie patrzalam w biedrze bo nawet nie chodze teraz nie mam jak tak naprawde a niechce z mloda pchac sie w skupisko chorob jeszcze za mala.czeka mnie prasowanie ale mi sie chce...

dzien dobry
kroma zdrowka zycze
madziarena taki urok farb ale ja wole to niz tapety, szybciej mozna cos zmienic pol dnia i sciany pomalowane:tak:
marzenka teraz to jakies wysztko zmutowane lata, strach gdzies wychodzic z maluchami
owca to ci sie porobilo:eek:
a ja na zakupach bylam bo normalnie pustki nawet w szafkach:laugh2: chciala obie kupic buty ale nic nie ma a nei widzi mi sie wydanie 300zl na czolenka chociaz z drugiej strony kupie jeden i wiem ze bede nosic, ostatnio zdradzilam skorzane buty na poczet innych materialow no i pozalowalam:confused2:

czesc laseczki;-)
martynka drzemie a ja popijam herbatke z mezem ;-)
mam juz wszystkie papiery na macierzynski i dzis dzien zajety...musze do zus leciec uff juz myslalam ze sie babka nie wyrobi z papierami bo dzis mam ostatni dzien na zlozenie papierow.
do denstysty sie zapisalam ale dopiero na 7go no masakra a ja ani jesc normalnie nie moge ani nic bede kombinowac zeby prywatnie gdzies isc no bo jest coraz gorzej..
nocka na nowym lozu od razu lepiej:-)
wczoraj bylam w przedszkolu z mala na rekach pierwszy raz jej jak wszyscy nie mogli sie napatrzec,,,,:-)podziwiali i podziwiali:-)

Witam !!
my tez zaraz wychodzimy , wczoraj bylismy u dentysty po poludniu to dzien zlecial
potem jeszcze malowalismy biale paski w naroznikach w pokoju bo czegos mi tu brakowalo hehe...

Marzenka to jednak lozko juz dojechalo :tak:
i malutka ma dzis 2 tyg :-) dobrze ze zdazylas z papierami :tak:

Uciekam po poludniu wlece dzis mam luzniejszy dzionek bo tylko do robotki lece ;-)

no dojechalo mialam fuksa bo prawie ze wychodzilam z domu a on zadzwonil na domofon:-Dwniosl mi bez problemu na 3 pietro natachal sie ale to juz jego problem bo mialo byc w piatek.
no wlasnie te 2 tygodnie szybko zlecialo :tak:i jestem dumna z siebie bo od 2 tyg nie zjadlam nic slodkiego a myslalam ze z tym bedzie problem bo w ciazy codziennie cos musialam zjesc nawet ta kostke czekolady.poki co 11 kg mniej jak na 2 tygodnie wydaje mi sie ze jest ok:-D
kroma a tobie to pewnie juz nic nie zostalo:tak:
a tobie madziarena to na bank nic nie zostanie jak tak malo przytylas;-)

reklama
dzien dobry
marzenka nowe lozko to jest to:-) od razu czlowiek ma lepsze sny:-) pracowity dzien przed toba a waga ladnei ci leci, ja miesiac po wrocilam do wagi sprzed ciazy ale cialo nienadazylo biodra mi sie schodzily 3 miesiace i po tym czasie dopiero weszlam w spodnie mimo ze wazylam tyle samo:confused2:
owca powiadsz ze dzisiaj luzniej, ja dzisiaj z mloda na tance i wsumie tez luźniej, powiedzmy, bo musze zaczac znowu szyc bizu i z koralikow tez to mam zajecie:-D

Do góry