reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ciacho a bo wczoraj zalatana bylam.maz dzis do pracy wrocil to trzeba bylo zakupy zrobic polatac po miescie:tak:kurtka byla jeszcze;-)wiec wzielam;-)
ciagle sie zastanawiam nad tymi sniegowcami...fajne sa bo inne:-D
owca to mieliscie wycieczke:-Dja wczoraj zrobilam zapiekanke z makaronem i miesem,na dzis jeszcze maja i do tego dzis dogotuje barszczyk;-)i bedzie z glowy na dwa dni..
dawid mi wczoraj tak cisnienie podniosl ze musialam melise wypic dzis juz jestesmy sami to se musze z nim pogadac jak wstanie.niby wszystko ok ale zaczal mi pyskowac..nie robi o to co go prosze..jakies glupie odzywki zaczal miec i teraz kare ma do konca tygodnia na bajki i slodycze.
aneteczko no kupe lat:-D
kroma szkoda troche ze wypisalas ale coz zrobic,tylko tobie pewnie ciezej rodzice pomagaja?
a moja martna wyspana chyba nie w glowie jej spanie..lezy i sie usmiecha:-D

reklama
Jeju forum przechodzi kolejne zmartwychwstanie :p dokopać się do mojego postu nei mogę :p
Tu się coś dzieje szok :p

Cześć dziewuszki
Mam za sobą PIERWSZĄ NOC WYSPANĄ po tygodniowym czuwaniu ;)
Ach jak fajnie ;) Tylko gnaty mnie bolą... spałam ponad 12 godzin! Szok co nie :D

dzien dobry
kogo moje oczy widza aneteczka:-):-D dobrze ze haslo pamietalas;-)
ezoja super ze noc przespana:-) kroma pewnie jak lubia to niech nosza a 10zl za sztuke to nie jest drogo
marzenka zalatany dzien to moze dzisiaj bedzie luzniej a mlodemu moze zazdrosc sie wlaczyla bardziej i dlatego niegrzeczny, owca a ty w robocie?

no hej bo forum lepsze jak fb :) Hanka śpi i wali kupe za kupa ciagle cyca memla jest boska hehe :) Marzenko to kiedy wpadacie ? mi teraz fajno ale tragedia bedzie jak maz pojdzie do pracy bo nie wiem jak zawioze Amelke ... bede kombinowac :) uciekam cyca dac :)

hehehe
to tak falami idzie widzę ;p
raz tu raz tam :p

Jezuuuu dzieciaki zdrowieją ;p
Właśnie kłócą się o klocki :p Jakby w domu mało ich było ;) Ale nie, akurat o te co któreś ma w ręku wojna.
Szkoda, że na dwór jeszcze wychodzić nie możemy buuu...

ezoja nie ma po co na dwor mżawka jest wiec doopna pogoda, super ze dzieciaki dochdza do siebie ja juz nie wpsominam jak moje sie kłoca...
madziarena nie ma to jak szczesliwe dziecko, daj jakies foty malej na tajny:-):tak:
pr ale zaskoczenie ze tutaj ruch:-D

Pogoda dobijająca. Pranie schnie mi 3 dzień :-D a ja kolejne muszę wieszać ;-) No nic, do łazienki czas się przenieść z tym suszeniem ;-)
Z tej sieci Dino zaczynają sie odzywać ponoć, a do mnie nei dzwonił nikt a cv składałam. Ciekawe czy chociaż zadzwonią, bo wybierają sobie ludzi, nie do każdego ponoć mają oddzwaniać. Ale sąsiadka dziś np na rozmowę jechać miała. Ciekawe jak to będzie, sama nie wiem czy chcę tam pracować, fajnie bo pod nosem by było, ale to nie mój szczyt marzeń ;-)

ezoja to gdzie ty to pranie suszysz na dworze? u mnie stoi zazwyczaj w salonie bo po remoncie nie mam sznurkow pod sufitem w lazience ale jak juz przypili to do lazienki szuszarke z praniem wstawiam:-D
moze i do ciebie sie odezwa:-),a praca w takich sklepach to chyba dla nikogo nie jest marzeniem,ludzie maja wyzsze aspiracje ale rynek pracy jest jaki jest:confused2:

reklama
tak ciacho na dworze ;) w tym roku powakacyjnym nie suszyłam jeszcze w domu :-)
To co jeszcze wilgotne to zbierałam przed nocą i siup na kaloryfer złożone w kosteczkę a rano do szaf :)
Ale widać koniec z tym co dobre...

Nio zobaczymy ciacho czy w ogóle sie odezwą. Co ma być to będzie ;-)

Do góry