madziarena
Mamusia Amelki
Hej my wczoraj na imieninach byliśmy u brata wróciliśmy późno, mała bardzo grzeczna aż jestem w szoku jak w tym hałasie spała
chrzestnych załatwiłam zaproszenia też tylko teraz datę muszę wybrać i zamówić restaurację bo mężu gadał z księdzem i i jemu każdy termin pasuje = tak więc w listopadzie chrzcimy małą póki jeszcze mrozów nie będzie aż takich. Kurdę zgubiłam gdzieś wczoraj tą czerwnoną kokardę do wózka musze na szybko coś wykombinować żeby wyjść na spacer z Hanią bo pogoda rewelacja
U nas też śniadanko, szybko wyprasowałam pranie co wisiało na tarasie, zaraz szybki obiad - mam rosół od teściów więc gites bo mężu jechał do szkoły wróci gdzieś po 17. Idę zaraz do siostry będziemy robić plakat dla Amelki do przedszkola pt bezpieczny odblaskowy przedszkolak czy jakoś tak - fajne nagrody są zawsze
no nic uciekam bo Ami chce sie pobawic
Miłej niedzieli !
U nas też śniadanko, szybko wyprasowałam pranie co wisiało na tarasie, zaraz szybki obiad - mam rosół od teściów więc gites bo mężu jechał do szkoły wróci gdzieś po 17. Idę zaraz do siostry będziemy robić plakat dla Amelki do przedszkola pt bezpieczny odblaskowy przedszkolak czy jakoś tak - fajne nagrody są zawsze
no nic uciekam bo Ami chce sie pobawic