reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no pewnie, że na nogach - mała śpi druga mała w przedszkolu tatuś załatwia sprawy a ja się biorę za sprzatanko bo mam dziś wizytę patronażową doktorka, jutro położną i tak ciągle coś :) pogoda za oknem piekna ;) tylko korzystać !

hejo
ja chora sie czuje nos zawalony ale po inhalacjach jest lepiej.nocka w miare martynka wstala o 1 i nie bylo mowy o spaniu.zaraz ja ciocia zabiera na spacer a ja chyba poleze.

Dzień doberek :-)

Jade jutro do lekarza, Miśka wyzdrowiała i wzięło mnie i Frucia za to... maKabra.
Synek od wczoraj kaszle, ja dwa tygodnie jak mam karta i teraz ból gardła doszedł i mięśnie wiotkie. COś mi się gorąco robi miescami a raz zimno... ech.
To nici z mojego wyjazdu do Płocka na Wszystkich Świętych ;/ No trudno.

a tak poza to spoko u nas. Dzień za dniem... żałuję, że na dwór nie wychodzimy na spacery, brakuje mi tego. Ale wietrze pokoje co jakiś czas ;) Namiastka powiewu świeżości ;)

Ostatnia edycja:
ezoja zdrowia dla was, pogoda super, a na dwor nie wychodzie dlaczego ze mlody kaszle?
ja doslownie szlam bez kurtki sciagnelam skorzana i zasuwalam w dwoch bluzka tak mi cieplo:-D:-D
madziarena to u ciebie ciagle ktos, marzenka zdrowia a teraz pelno lata swinstwa, ja mam katar praktycznie od jesieni do wiosny tylko na dwor wyjde to z nosa cieknie:baffled: bez chusteczek ani rusz

Dobra jedno okno w kuchni umyte ;-) Jedno dziennie myć będę, bo nie mam sił na więcej.
Firanka się pierze... a mi znowu gorąco. Jakieś ruchy ślimacze mam.

ciacho nie wychodziłam do tej pory, bo młoda zapalenie płuc miała, charczało jej przy dotnięcu ręką do klaty aż do niedzieli, w poniedziałek się unormowało. Jak dostanę jutro pozwolenie od lekarki na wychodzenie z nią, że już wsio ok to zacznę wychodzić. Młody "tylko" kaszle, wiem że mu spacer nei zaszkodzi ;)

marzenko dziś koleżance dwa wory przekazuję a ona to dalej przekaże i w środę kolega będzie u Ciebie, odezwij się do mnie proszę na GG lub FB. Musimy sie umówić, tel podaj muszę koledze dać, że jak będzie to tylko siup podjedzie pod dom. Bo mi to zalega od tak dawna w tym przedpokoju, że aż mnie irytuje szczególnie przy myciu podłogi ;-) CO sobie przebierzesz to Twoje, resztę wyrzuć czy wydaj, tam sporo wychodzonych ciuchów po 4 dzieciach aż ;-) Po moim synku i 2 kuzynkach i mojej Misi ;-) Ale niektóre fajne jeszcze. Czekam na odzew.

Hej...ja po robocie pogoda piekna , slonce swieci i 20 st na termometrze...
zaraz ide na spacerek z psem i odbiore dzieciaki...

Zdrowka dla chorych !!

eZOJA do wszystkich swietych wyzdrowiejesz i mozesz jechac do rodzinki :tak::tak:

Wpadne potem !!:-)

Już powiedziałam ojcu, że nie jedziemy. Młodego rozkłada dopiero, kaszle jak najęty. Niech się spokojnie kuruje w domu. Z resztą sama nie wiedziałam, czy chce mi się tam jechać ;)

Miłego popołudnia dla Was, ja za obiad się biorę ;-)

Hej wrocilismy ze spacerku ale pieknie jest :-)
moja mloda wrocila dzis ze szkoly bez kurtki , pytam gdzie ja ma myslalam ze w plecaku a ona mowi ze jej ukradli wrr :angry: ..Wyszla na pauze i kurtki nie bylo na wieszaku , obszukala szkole , powiedziala pani poszukaly razem i kurtki nie znalazly . Mam takiego nerwa ze szok :wściekła/y: . Kurtka z H&M za 40 euro no kurde no... nie wiem co mam teraz zrobic ..moze jutro sie znajdzie nie wiem :baffled: ..ale zla jestem. Co za dzieciaki w tej szkole , juz pare razy zabierali kapcie i chowali gdzies np.pietro nizej , albo kolezance czapka zginela jakis czas temu no szlag moze czlowieka trafic .:angry:
Dobrze ze mam jeszcze jedna kurtke ale to gruba a teraz cieplo to bedzie musiala w bluzie pomykac :tak:
Ide kawe pic moze mi przejdzie nerw choc troche .

reklama
ezoja ale zapalenie pluc nie jest przeciwwskazniem do unikania dworu, chyba ze ma sie 40 stop. goraczki, przy oskrzelach i plucach wrecz wskazane chlodne powietrze:tak: takze spokojnie mozecie wyjsc na dwor:tak:
owca to wspolczuje bo kurtka tania nie bylo no ale droga czy nie liczy sie fakt ze złodziejstwo panuje w szkole, wychodzi ze najlepiej w jakis badziewnych ciuchach wysylac,
u nas tez pieknie 21 stop. ide dzisiaj w butach na gole stopy na tance z mloda bo inaczej to sie chyba uparuje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry