reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ciacho poproboje wszystkiego zawsze jak cos wyjdzie to bede miec prezenty na swieta;] teraz obczajam jak mlodej zrobic ładna opaske z filcu ;] bo tez tam w zestawie mam;p i spinki do kompletu:D koraliki tez mnie ujely i sutasz tez nie wyglada az na taki trudny tylko trzeba miec czas i cierpliowsc;] nie sproboje nie dowiem sie czy cos z tego bedzie ot co;]

powietrze świeże tak ciacho, ale ja jestem tej metody, by temp ciała nie zmieniać, by nie przechłodzić organizmu a na dworze jednak chłodniej niż w domu. No panikara jestem z zapaleniem płuc... nei wyjdę na dwór. Ale pomieszczenia wietrzę :tak:

pr poszyjesz zobaczysz i pewnie jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz a noż ci podpasuje:tak: ale zapewniam cie ze sutasz nie taki prosty, jak ma wyjsc wszystko ideanlie rowno i prosto, u mnie z takich prezentow to sie nie uciesza jak dostana :no:
ezoja kazdy robia jak uwaza :tak:

datego ja nie tykam się tego całego sutasz :p

Nio nio... wróciłam :D na FB fotki jutro wrzucę :D
MAM MOJE WŁOSY! Jeszcze tylko niech szybciej rosną i będzie GIT ;-)

Dobry dzien !!

zaraz trzeba wychodzic , a nie chce mi sie dzis bo @ dostalam :angry:
i zaraz sie rozkreci a tu na szmacie trzeba latac ech...nie lubie...
po robocie ide do szkoly , pochodze poszukam kurtki moze gdzies lezy :baffled:

eZOJA ty kombinatorko hehe to juz nie chcesz blondu ?:-p
PR nastepna bedzie sie bawic w bizuterie i cale te cos..haha ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy...

uciekam potem wpadne :rofl2:

reklama
dzien doberek, zapowiada sie superasna pogoda:-):-D
ezoja to dlugo nie wytrzymalas w tym blond kolorze:-p:-D ja tez najlepiej czuje sie w ciemnych mimo ze naturalne mam taki ciemny blond przechodzacy w szatynke
owca a kto lubi @... mnie ostatnio tak polamalo jak mialam ze ledwo chodzilam:baffled:
juz mysle co tu na obiad ale chyba jakas zupe ugotuje bo dawno nie bylo:tak:

Do góry