reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi nie wiem jak u ciebie ale u mnei tak sie kurzy ze masakra ja po dwoch dniach mam tak zakurzony telewizor jakby go z tydzien nie odkurzala:baffled:
patix a gdzie ty sie podziewałas?
wlasnie z dlugi zrobic krotkie to chwila ale dowrotnie to nic z tego chyba ze sztuczne se doczepic;-)
ja scinałam sukcesywenie coraz to krótsze az mam całkiem krótkie ale tez chce dlugie u mnei problemem jest ich wypadnie mam geste a raptem po miesiasu mam ich 1/3 mniej i tak w kółko :baffled:
ja dzisiaj kuraka mam na obia o ile sie zaniego zabiore bo inaczej doopa blada:-D

reklama
ciacho u mnie to samo... kurz na tv po 2 dniach.
Patix zaglądaj częściej ;-) co do wyprzedaży to ludzie leniwi są... nie wiem, może by to wypaliło.
megi dawaj do mnie jeszcze posprzątać ;-) Ja to ostatnio żółwim ruchem robię ;-)

MIŁEGO DNIA :rofl2:

Hej a juz sie odezwe bo ciacho zacznie mnie nawolywac haha :-p:-p
u nas piekna pogoda nadal i wrocilam ze spacerku z psem
teraz herbatke sobie zrobilam :tak::tak:
z rana w robocie i tak dzien leci , potem lekcje z malym , musze dopilnowac bo on to byle szybko byle jak zeby skonczyc :angry:
Teraz mloda poszla na rower :tak:
Jutro mam wolne takze jade z ranca do miasta , chce kupic sobie jakies jeansy :tak:

Patix ?? bywalas juz u nas ? bo nie kojarze cie..
ezoja powiadasz ze nie ma jak swoj kolor , a ja chyba zakochalam sie w blondzie hehe po tylu latach w ciemnych wlosach
:-p

U mnie tez nonstop kurz , ile razy bys nie wytarl to ciagle jest wrr..ja wycieram kurze codziennie :tak:
bo strasznie mnie denerwuje jak siedze a na stole widze kurz to nie moge tak :-D
ale co z tego rano wytarlam i popoludniu znowu musialam bo syf...:-D
takie mam zboczenie zawodowe :-D

Marzenka , madziarena gdzie jestescie ? :baffled:

owca a wlasnie nie mialam zamiaru :-p
a co do kurzu to ja musialabym tylko ze szmata latac bo u mnie nie dosyc ze kurz to jeszcze psia siersc:baffled:
szkoda mi zycia i mojego czasu na codziennie scieranie kurzu ale ławe to musze co dziennie bo mamy ciemna i wszystko widac

oj ciacho ty bestio haha :happy2::happy2:
ja tez mam ciemny czarny stolik i brazowy stol to kurz widac...
i poprostu nie lubie jak mam kurz wiec musze wytrzec hehe
:-p

hejo
dzien szybko mi dzis zlecial..maz w domu to i czasu na neta brak..
owca a wiesz ze ja mam to samo..tez nie usiade na dupe dopuki nie wytre mebli bo tez mnie o denerwuje..no ale co ztego jak po poludniu znow jest..ale juz nie mam glowy do tego ..popoludniu staram sie nie sprzatac juz tylko w miare mozliwosci odpoczywac hehe a wlasnie skonczylam prasowac:-Dczekam az mala sie obudzi i klade sie spac.
my dzis na obiadek standardowo rosolek i pierozki ruskie wlasnej roboty:tak:
jutro mam to samo takze lajcik..ale juz mam wplanie zrobic jablecznik ale chce inaczej bo widzialam w tv ze sypiesz do formy suche skladniki w tym platki owsiane potem jablka ugotowane znow suche skladniki i na to plasterki masla..ciacho robilas tak kiedys?mam miec gosci wiec trzeba cos upichcic.milego wieczorku

bywałam, bywałam juz tu.... ale dawno jak jeszcze byłam w ciazy, no a potem jakoś cięzko mi było się zebrać do pisania :zawstydzona/y:

co do wyprzedaży, to mogłabym to zorganizowac u siebie, dzieciaki by się bawiły a my bedziemy buszowac przy rzeczach :tak:

marzenka podziwiam cię, że bedziesz robić coś nowego... ja jak mam gości to robię sprawdzone sposoby, jednak mam nadzieję że ci sie wszystko uda. mam przepis na ten jablecznik ale jakoś nigdy nie miałam okazji go zrobic (i chyba brak odwagi) ale jak ci wyjdzie, to daj znac, moze wtedy się odważę :D

my dzisiaj po południu pojechaliśmy na cmentarz robić porządki także jestem wykończona i moj M także....

miłej nocy Wam życzę
;-)

dzien dobry
marzenka nie robiłam a ja tez mam zamiar dzisiaj ciasto zrobic ale z gruszkami i to w formie strucli:-) tylko srednio mi sie chce ale zjadłby czlowiek kawałek ciasta:-D:-D
patix do odważnych świat należy, najwyzej nie wyjdzie i tyle;-):-D
owca a ty co wolne dzisiaj i lenia pewnie dopiero co wstalas:-p

reklama
Do góry