reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Mój też się dopytuje kiedy on będzie chodził ;) Powiedziałam ,że jak do szkoły pójdzie.
Mężu wraca od godziny i dojechać nie może. Pisze mi, że 30km/h jedzie, ludzi zgłupieli....

A moj pies ma kleszcza :wściekła/y: myslalam ze juz ich nie ma...musze jutro do weta podjechac bo sama nie wyjme wrr..
ma tak przy samej paszczy , a cale lato nosil obroze i nic nie mial a teraz sciagnelam i zalapal ech...

Mloda tez chodzila wrocila po 18 , troche slodkosci nazbierala :tak::tak:

ezoja takie korki sa ?? :baffled:
Madziarena widze ze u ciebie rodzinka wierzy w zabobony hehe...jak moja tesciowa ;-);-)
ale i tak bym z takim malenstwem na cmentarz nie szla :no:

Dobranoc :happy2:

Owca są specjalne "długopis" na kleszcze, że sama wyciągać możesz.
Ja się już nauczyłam. Takie coś w kształt długopisu na końcu zamiast rysika jest pentelka z żyłki. Naciskasz włącznik i ona sie rozwija... puszczasz to się chowa i łapiesz w tedy kleszcza obkręcasz ręką i ciach nei ma ;-)
My kupiliśmy nie był drogi, bo nasza co chwilę łapie gada jakiegoś...

hejka

A u nas Halloween nie ma i się cieszę, bo ja tam nie jestem z tym świętem. Zraziło mnie jak byłam w Uk. Moje też uważam za małe są na takie przebieranki. Jak będą w szkołach i będą coś tam robić to im pozwolę. Ale na wiosce u nas nie łażą.

Ja idę też na cmentarz z całą trójcą. Ma padać, w zeszłym roku też padało i nie poszłam na groby.

A ja daję tran ale w kapsułkach i połykają bez problemu. Chociaż im się rybą nie odbija. W tamtym roku dawałam w żelkach ale i tak chorowały. Teraz siedzą w domu i nie mają od kogo złapać.

Cześć

Ja pół nocy cierpiałam. Nie wiem od czego.. jadłam to samo co dzieci... ból żołądka okropny! Ok 2.00 poszłam poprzytulać porcelanę i niby ok było do rana. Dziś wstałam to tylko herbatkę piję.... boli :-(

Hej...dzis wolne jupi kawke juz wypilam , dzieci wypuscilam a ja pojade do tego weta niebawem :tak:

ezoja wiem ze jest cos takiego ale ja tam sie boje i nie umiem hehe , a moj to zaraz by mnie ugryzl jak raz bylam u weta i mu wyciagala przy pysku to prawie ze ja ugryzl az sie kobita wystraszyla :tak::szok: to takie male najgorsze psy jak to mowia i cos w tym jest :tak:
Musze jeszcze do sklepu na inna dzielnice pojechac autobusem bo zamawialam kilka rzeczy online i dostalam maila ze mam dzis do odbioru i mysle jak to zorganizowac gdzie najpierw jechac :cool:

Kroma to spokojnego wypadu na groby , obyscie nie zmokli :-)
ezoja a ciebie co dopadlo ? moze jakis wirus...:dry: zdrowka !! ty sie na groby nie wybierasz ?

Kawa wypita to lece milego dnia :-)

Owca nie wybieram... jakoś tak nie wyszło.
Miałam z ojcem jechać, ale dzieciaki chore były szłam na kontrole z młodym akurat jak mój ojciec wyjeżdzał a jechał z wujkiem jeszcze, nie przeciągałam innym razem pojadę, nie uciekną groby ;-)

...idę do wanny. Miłego dnia laski!

reklama
dzien dobry
cos sie zanosi na deszcze ale oby nie padalo
ezoja
pewnie jakiegos wirusa zlapalas to tak u jak ja wtedy grype zoladkowa mialam
owca ja to sadystka jestem normalnie palcami wyrywam, w rekawiczkach oczywiscie

Do góry