reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Obiad zjedzony , kawa wypita trzeba zaraz do lekcji pogonic...:tak:
musze isc jeszcze mlodego buty umyc bo kurcze wrocil w takich brudnych , oblepionych blotem :wściekła/y:
ze nie wiem jak mam je umyc...wrr :wściekła/y:

ciacho czy jak bym chciala zrobic ciemnego biszkopta to wystarczy do tej masy wrzucic lyzke czy dwie kakao ?
czy to trzeba jakos inaczej go robic ?:sorry:

ezoja a ty co tak zamilklas ??:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
owca dodaj kakao, dodaj o 1-2 łyżki mąki mniej i doda tyle kakao
nic nie trzeba wiecej kombinowac a co bedziesz dobrego robic?
moja starsza za 2 dni 14 lat konczy w sobote mala rodzinna imprezka musze jakis tort zrobic

o kurcze 14 lat to juz powazny wiek ;-);-) ale masz juz duza core :tak:
jakies zyczenia odnosnie tortu ??

ja jeszcze nie wiem co chce robic hehe , tylko tak sobie mysle ze moze zrobie taki wlasnie biszkopt przekladany masa budyniowa :tak:
lubie miec jakies ciacho na wekend ;-):-)

idziemy do lekcji :rofl2:

ostatnio powiedziala zeby jej tortu nie piec i nic nie robic, ale upieke jej taki teczowy tort w srodku wczesniej taki chciala
zobaczymy co mi wyjdzie, chyba zaczenie juz od jutra piec biszkopty bo troche ich jest:-D
a robiłas taki cappucino ciasto?
lemonciada: deser cappuccino
ogryginalnie to jest ciasto i tej masy starczy na przełożenie biszkopty i ozdobienie wierzchu:-)

owca ja tez robie podobna mase do tortu ale jeszcze z biała czekolada-pycha
a wyjscci wyjdzie tylko uwazaj zeby ci sie nie zwazyla masa bo te budyniowe lubia:confused2:
musi byc bardzo zimny budyn na ten krem i musisz dodawać porcjami nie caly od razu:tak:

Dziewczyny jestem po wizycie:-)
Tu kolejny dowód ze będzie syn Zobacz załącznik 596115

Mały wazy 892 g :laugh2: rośnie..i niestety ja tez...w ciągu 2 tyg..1,5 kg...Jezu:laugh2:

Podobnoo jest dlugi iwg dzisiejszego usg mogę nawet urodzić 28 lutego... :laugh2: Masakra :laugh2:

Dziś wieczorem zasiadam przed telewizorem (o się rymuje:tak::tak::tak:) i oglądamy Top Chefa :laugh2:

Miłego wieczoru babeczki :laugh2:

agnis jak na 100% jajka to super:-) ale co do wagi te usg klamia w pozniejszym etapie
zdaje sie ze ktoras z bb dziewczyn miala miec pokazna córe wagowo a wszyla duza roznica na minus, takze trzeba brac poprawke na to:tak:;-)
my tez bedziemy dzisiaj top chefa ogladac:-)

reklama
Do góry