hejo.
agnis witaj ;-)a moze urodzisz w pierwszy dzien wiosny jak ja

tacy sa wlasnie ludzie..jak dla mnie to do lekarza w pierwszej kolejnosci powinny byc malutkie dzieciaczki i nie wazne na ktora godzine sie ma..ja jak bylam na szczepieniu z mala to byly tez bilanse dzieciaki po 16 lat i wchodzili..no nic kazdy mysli o swojej dupie i tyle juz dawno przywyklam do tego..tak samo jak na pasach jestem normalnie az przy dawidzie nie umiem sie pochamowac......nie raz mialam sytuacje ze przechodze przez pasy jedzie a z drugiej strony jedzie koles nawet nie zwroci uwagi czy ktos idzie tylko zapatrzony..cale szczesnie ze dawid mi nie wybiega pierwszy...ale nie raz powiem w nerwach co za pojeb....s co za pajac normalnie tak mnie takie sytuacje wkurwi...ja ze nie macie pojecia..
ja sie polozylam przed 20 spac mala mi zasypia w foteliku to ja przenosze a ta cwana mi sie ostatnio wybudza niewiem czemu..i tak do 22 sie meczylysmy no i pobudka o 23-30 o 3.mysle nad tym by na noc jej dawac mleko z kartonu moze mi sie nie najada bo sa dni gdzie budzi sie co 2 godziny..kroma madziarena a jak u was?
widze ze niezle przymrozilo dzis auta biale widze..
az mi szkoda mojego meza caly czas nocki rypie idzie spac ok 10 rano i spi do 15 i na 18 znow....
madziarena dawid dzis ubral spodnie fajne sa i bedzie dlugo je nosil a ty jak bedziesz w sklepie to zwracaj uwage na takie bo tanio niz u nas;-)
ja dzis zupke krupnik ugotuje na obiad spacer jak zwykle a jak odbiore dawida to spotkamy sie z babcia na lakach bo z psem bedzie troche dawid posmiga;-).wczoraj mi padl o 18-30:-)a dzis juz nie przyszedl do nas tylko mnie zawolal to do niego poszlam;-)
mycha jak tam u was?