reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
ezoja zdrowia dla was
marzenka powiadasz nalesnik na glowie:-D ja wsumie wszystkie czapki mam takie krasnale ale to niektore maja po kilka lat albo mam sportowe, dla mlodej kazda zmiana rytmu dnia moze dac sie we znaki nie spaniem, u mnie mloda tak miala ze wszystko chodzilo jak w zegarku nawet nie probowalam nic przestawiac bo zle sie to konczylo
owca a wiesz co tesciowa lubi? nie wiem moze jakies fajne rekawiczki skorzane albo jakis czal albo apaszke?

reklama
hej hej ;)
ja idę na wigilie do mamy, jutro zabieram thermomixa do auta i będziemy powoli coś gotować, w nim robi się pierogi migusiem, rybę po grecku i takie tam :)
musiałabym pomyć okna ale daruję sobie, myłam przed porodem teraz jakoś zawalona na maxa jestem nie mam ochoty ;( muszę domek na fest posprzątać póki mąż w domu a Ami w przedszkolu. Zaraz wybieram się do apteki i na zakupy.
Co w ZG ? Marzena ja nie lubię tam jeździć bo dla mnie wszystko drogo ... najwięcej kupiłam w Pepco bo tuniczkę Hani, leginsy i dla Ami skarpetki no i bieżnik na mój szklany stół bo mnie te paluchy denerwują. Dla Amelki kupiłam boomboxa Hyundai czerwono czarny na usb, dla chrześniaka Marcina pistolet strzelający i zestaw narzędzi no i dla chłopaków z mojej strony pistolety Nerf. a poza tym nic nie było, tylko hanka mnie zaskoczyła bo zasnęła jak wyjeżdżałam o 9:00 i obudziła się o 17 jak wróciłam !!! W międzyczasie na spiku dawałam jej cyca i przewijałam, była w wózku więc zadowolona. Amelce katar przeszedł po 1 dniu a ja dalej zawalona wrrrr uciekam papa
p.s. proszę o listę co robicie do żarełka na święta, jakieś prze[isy na sałatki placki potrawy, chcę raz ja wszystkich zaskoczyć :p

madziarena ladnie ci spala, wiedziala ze zajeta jestes;-)
ja wsumie nie robie nic, no oprocz makowac bo to musi byc na 100% a u rodzicow pewnie cos sie zrobi ale tez bedzie tak ze 2 dzien swiat i nie bedzie co jesc, malo robimy czasy wielkiej wyzerki minely, nie lubimy robic zeby jedzenie stalo 3 dni:no: my obiady robimy z biegu nie robimy na zapas, :-D

Hej jestem w domku...12 st u nas :szok:
zostawilam w pracy niespodzianke ptasie mleczko i mikolaje dla dziecka , a niech maja swieta sa raz w roku :-D
sie zdziwilam bo pani napisala mi karte czy przyjde normalnie za tydzien we wtorek do nich ? :szok:
ja sie pytam ze co? toz to wigilia jest porabalo ich czy co..nawet jak bym tu zostala to co ja nie mam co robic u siebie w domu...:baffled:
napisalam jej ze przyjde ale dopiero po nowym roku 7 stycznia to zrobia oczy :-D:szok:

Ezoja zdrowka dla corcki , a jak marcelo obylo sie bez wizyty w szpitalu ?

Madziarena potrawy ja w sumie nie wiem co u nas bedzie , bo ja na gotowe jade i bedziemy wymyslac na miejscu :tak:
ja wiem ze zrobie sernika na zimno , ciastka upieke i 2 salatki tyle z mojej strony :tak: bedzie nas duzo wiec kazdy cos bedzie robil :tak: To ci Haneczka pospala szok normalnie tyle godzin .

Ciacho narazie mam dla tesciowej 2 pary kolczykow kupilam jej na przecenach ;-) do tego pewnie jakis zestaw kosmetykow kupimy teraz sa takie fajne np.z kosmetyczka :tak:

Uciekam do kuchni , frytki bede dla nas robic i zeberka dla m musze udusic :tak:
i jeszcze jakas zupe na jutro machnac :tak:

Ostatnia edycja:
owca to super prezeny kadzy baba cieszy sie z biżuterii, wiecznie malo:-D
u nas tez cieplo 8 stop w cieniu a na sloncu pewnie duzo wiecej
to ci kobieta co oni swiat nie obchodza czy jak? troche przegiecie

Podane maja 2 dni kurierem... A najpierw nie odpisywali na maile. Potem stwierdzili ze czekaja na dostawe 2 wzorow. Potem ze jednego nie ma. I mam wybrac zastepczy. wczoraj tam nawet dzownilam. Dzis pisza ze paczka naszykowana ale kiedy kuuufa ja maja zamiar wyslac :angry::angry::angry:.
A ja dzis bylam na badaniu krwi i u laryngologa. Laryngolog twierdzi ze to raczej nie blednik. Po wstrzyknieciu w uszy wody (wywolal zawroty) i kazał patrzec za palcem i stwierdzil ze odruch w 1 i 2 uchu jest taki sam. A jak by to był błędnikj to by było bardziej na 1 str. Dostałam leki na ukrwienie błednika. I Jak reszta wynikow bedzie ok mam przyjsc za 2 tyg do niego znow. A jak cos bedzie nie tak z krwia albo sercem to tam moze trezba szukac przyczyny. Albo mam nerwice...

pr no tak to jest, ja jak zamawialam na allegro to tez nie mieli jednego wzoru ale zadzwonili i kazali wybrac wsumie tez prawie tydzine czekalam az dostalam paczke, pewnie jutro wysla i w czwartek-piatek bedziesz miec:tak:
moze i nerwica kto wie bo lepiej zeby wyniki byla ok

reklama
Do góry