reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam dziewuszki
Moje dzieci na antybiotyku. Synek zmiany osłuchowe ma na oskrzelach, niby niewielkie ale jednak są.
Córa ma migdałki i gardło jak ogień ponoć. Osłuchowo ok. Dała mi wybór co do antybiotyku (poszłam do innej lekarki dziś bo mojej nie było) i stwierdziłam, że nie chcę powtórki z rozrywki z tamtego roku. Pamiętacie?? Niby było ok z dziećmi przed Świętami a zaraz po Świętach w szpitalu Michalina wylądowała. I Nowy Rok w szpitalu spędzałam. Więc daję i jej antybiotyk.

W samochodie się wyspali i teraz buszują mi po domu diabły tasmańskie no.... RATUNKU! ;-)

PS.
Agnis super, że z dzidzią ok, niech zdrowo się rozwija!
PR ważne że paczka jest.

Ostatnia edycja:
eZOJA zdrówka dla dzieciaczków, oby szybko im przeszło!! :-). Mi Janek dzisiaj zasnął chwilę po 19 przy stole w kuchni na siedząco hehe ;-) siedzimy, pił herbatę i się czymś tam bawił po chwili zerkam a On śpi w najlepsze :p dobrze, że zauważyłam bo by spadł z krzesła... Tak poza tym jakoś leci, Wojtkowi podaję syrop, ktory rodzinna przepisała aby spr czy będzie jakaś poprawa po nim, badania wyszły w miarę ok, ale takie oczy ma jakieś nie tyle sine co czerwone, trze je i prawie non stop nos zatkany więc po Nowym Roku będziemy dalej działać z badaniami żeby spr czy i na co ma alergię, teraz i tak już byśmy się nie dostali do alergologa.... Masakra jak ten czas leci, zaraz święta i koniec roku oby Nowy był lepszy dla Nas i Was!!! Bo Ja trzeciego roku z rzędu pechowego nie przeżyję.

hejo
Ezoja zdrowka dla dzieciaczko..widze ze masz powtorke z poprzedniego roku,miejmy nadzieje ze teraz szybko im minie.
Mycha ja tez mam taka nadzieje ze dla was w koncu nowy rok bedzie lepszy;-)bo ilez mozna...
a Dawid wczoraj robil dla nas kolacje ale sie usmialam:-Dkucharza sie bawil:tak:
Megi a u was jak z Pawelkiem?jak tam jego alergia?

milego dnia dziewuszki

Witam u nas pada od rana ale cieplo jest

Wczoraj mezus wrocil i przyniosl zle wiesci...
mowi tak ze rano w biurze normalnie jak codzien rozmawiali z szefem , pili kawe:tak:
a za 2 godz telefon ze szef w domu sie przewrocil
mysleli ze zawal , a okazalo sie ze mial wylew :szok: po 4 godz odzyskal przytomnosc i niby wszystko pamietal ..
nie wiadomo teraz co dalej , zabrali go do szpitala szybko , jakas zylka w mozgu pekla i nie mogli zatamowac krwi
mial miec wczoraj operacje czaszki czy cos...dzis moze bedzie cos wiecej wiadomo
taki fajny czlowiek , 53 lata masakra , sama go nie znam a ciagle o tym mysle...:-(
Nie wiadomo jak z nim bedzie , co z praca itd...narazie syn szefa przejal za niego wszystkie obowiazki :tak:

Mycha to ci maly spioch hehe musialo to fajnie wygladac :-)
Marzenka to wam maly kucharz rosnie :-)
Ezoja zdrowka :tak:
Agnis jak tam u kosmetyczki wypiekniona wrocilas ?
Megi a ty zyjesz ? nic sie nie odzywasz...

Uciekam jade dzis ostatni raz do mojej roboty i oddaje klucze :-D

Ostatnia edycja:
Dobry dzień.
Ojej Owca szkoda faceta... oby było ok.
marzenko moje też lubią kucharzyć pozwalam im często pomagać mi. Marcel siostrze np sam robi już od dawna kanapki.
Mycha to ci śpiszka masz, ale dzieci tak ponoć często mają, moje jakoś nie....

witam południowo:-D
owca szkoda czlowieka przeciez stary nie jest, i to jeszcze przed samymi swietami:-( wspolczuje jego rodzinie
ezoja jak dzieciaki lepiej po lekach?
w sklepach jest szal, normalnie powariowali ci ludzie, dwa dni swiat a zakupy jak na wojne... ja tez zrobilam ale tylko takie co mi sie pokonczylo i albo mam malo, wczoraj w sklepie usyszlalam jak kobieta sie pytala sprzedawczyny czy bedzie chleb na zapisy :confused: toz to jakas paranoja:baffled::errr:

Hej laseczki :-D
Tak Owco wypiękniona wróciłam...ale nie długo się nacieszę paznokciami...krwistoczerwonymi :-D
Znajome mnie uświadomiły, że do porodu i tak będę musiała ściągnąć bo w razie cesarki może być roznie bo anestezjolog patrzy na płytkę paznokciową...siet:angry:

Miłego dnia:tak:

agnis jak to niedlugo:errr:? do porodu jeszcze masz kawal czasu wiec sie nacieszysz:tak: ja uwielbiam czerowny kolor na paznokciach ale moj szanowny maloznek nie i niestet staram sie malowac chociaz czasem zaszaleje:-D
robie sernik na jutro do szkoly dla starszej bo przeciez wszedzie wigilie klasowe
agnis a powiedz mi twoj mlody idzie 2-3 styczen do szkoly?

reklama
Do góry