reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek..
napadalo cos bialego u nas haha i -4 jest ale nie czuc az tak tego mrozu przy sniegu :tak:
kawke popijam i dzis siedze w domu caly dzien takze bede sie lenic ;-)

Kroma masz normalny czy ten mini ?? tez chce kupic ale ciagle odkladam bo zawsze kasy szkoda , ale w koncu kupie
czekam az kaucje zwroca i wtedy...chce bialy a ty jaki masz ? :tak:

Marzenka no to na dlugo jedzie ten twoj mezus :tak:

Ezoja widze ze dalej masz chetnych na wrozby :-) to fajnie :-)

reklama
owca trochę mam, zależy jaki miesiąc, czasami jest sporo czasami nic ;-) ale nie narzekam.
ja dziś też nie mam planów... piątek... właśnie z wanny wyszłam.
Co by tu robić.... :-p

No to fajnie ze sie jakos kreci :-)

Ja chyba znalazlam dla nas domek w Karpaczu
i prawdopodobnie bede rezerwowac na sierpien :tak:
jeszcze zastanawiam sie nad data czy na poczatku miesiaca czy pod koniec :baffled: i jeszcze nie wiem czy 5 dni czy 7 wziasc :baffled:
Fajnie bo mozna zabrac ze soba psa a takiego szukalam :tak:bo nie mam go z kim zostawic..

Owca super!
Co się zastanawiasz.. na 7 dni! :-D wypoczywaj :tak:
Ja mam rodzinę w górach, mojej mamy brata. Ale tam spać nie ma gdzie... a szkoda, bo widoki z okna mają PIĘKNE!
Wybudowali się na samej górze. Mają widok na całą Kalwarię Zebrz. Pięknie tam. Może kiedyś się wybiorę jak piętro skończą bo teraz chyba dwa pokoje tylko mają a ich 4 w domu.

no musze z m pogadac jeszcze
wiesz roznica w cenie jest :tak: niby 2 dni roznicy a wchodzi 500 zl wiecej :szok: ( wolaja 260 zl za dobe )
ale masz caly domek 65 mkw dla siebie z tarasem , kominkiem i ogrodem :tak:
my akurat nie mamy rodzinki w gorach :no:

Sporo chcą. A można kogoś brać ? Może weź mamę czy kogoś tam podziel się kosztami, taniej wyniesie jak tam cały domek jest dla Twojej dyspozycji. No chyba, że sami chcecie ;-) ..mnie nad morze ciągnie.

hej
mała spi ale dziś kryzys ząbkowy masakra gryzie wszystko co poadnie
Marzenka no te chłopy ... ehs jak ja dam radę trzy tygodnie ... mój mi we wszystkim pomaga przy dzieciach ;( najgorzej z obiadami bo mi sie nie bedzie chciało robić Aminia zje w plu :)
Owca jaki domek ? daj linka bo my chcemy na majówki jechać do karpacza ;)
uciekam sprzatac papa

Madziarena tu masz linka...

RSGallery2

ja chce albo ten domek bungalow albo apartament zielono niebieski :tak:

ezoja mamy nie chce :-D fajnie byloby z kims pojechac ale akurat nikt ze znajomych nie wybiera sie hmm..
moze jedna kumpele namowie z pl zobaczymy :tak:

Ciacho a ty gdzie zakopalas sie w sniegu ?:-D

Obiad mi sie robi , dzis jakas ala gulasz z warzywami do ryzu :tak:

no drogo niby ale jaby kogos wziac bo mozna 6 osob to juz tak drogo nie wychodzi.
Madziarena moze powoli trzeba sie rozejrzec.a jak wy co roku jezdzicie w ciemno?

reklama
no jak na maja to chyba juz trzeba szukac...
ta babka mi pisala ze np.ona ma juz caly lipiec wszystko zaklepane :szok::tak:
dlatego ja tez chce juz na sierpnia zaklepac sobie :tak:

Ja zaraz na spacerek sie wybieram z psem niech sobie na sniegu poszaleje :tak:

Do góry